Nieuws

Advertorial - Get ready for Austrialia Day met Aussie!

Advertorial

Helemaal aan de andere kant van de wereld is het vandaag groot feest, vandaag, vieren de inwoners van Australië hun jaarlijkse nationale feestdag. Op deze feestdag, die bekend staat als Australia Day, vieren de Aussie''s dat een vloot van 11 schepen in 1788 uit Groot-Brittannië aankwam in Sydney, de opvarenden waren klaar om Australië te veroveren! 224 jaar later verovert Aussie, het haarverzorgingsmerk met Australische invloeden, Nederland. Kennen jullie de producten inmiddels al?

De producten van Aussie zijn allemaal gebaseerd op typisch Australische invloeden en ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw frizzy, pluizige, beschadigde en eigenwijze haar een boost krijgt. Binnen drie minuten is jouw haar weer handelbaar, doorkambaar en zacht. Natuurlijk heb ik jullie nog niet zolang geleden één van mijn favoriete producten laten zien, de Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor (EUR 8,99), een heerlijk haarmasker dat lastig haar binnen 3 minuten temt.
Dat is zeker het bekendste product van Aussie, het is echt hun bestseller en dat is niet voor niets, maar ook de andere productlijnen en producten zijn erg fijn.

Momenteel kan ik jullie zeker de speciale Aussie Frizz Miracle lijn aanraden, onze haren heeft het de laatste dagen weer behoorlijk te verduren gehad: (vries)kou, wind en regen! Het resultaat is frizzy, weerbarstig en lastig haar, daar word ik persoonlijk niet echt blij van. Tijd voor de Frizz Miracle shampoo (EUR 6,99), Frizz Miracle conditioner (EUR 6,99) en 3 Minute Miracle Frizz Remedy (EUR 8,99)!

Naast deze lijn vind je in het Aussie assortiment nog meer fijne productlijnen : Colour Mate, Miracle Moist, Aussome Volume en Luscious Long. Stuk voor stuk fijne productlijnen met een amazing geur, dat is toch wel één van de opvallendste kenmerken aan de Aussie producten, de lichtzoete, "groene" geur waar je zomaar verslaafd aan zou kunnen raken. Als het weer iets beter wordt, dan ga ik de Luscious Long producten maar eens uitproberen, daar zijn jullie misschien ook wel benieuwd naar? Voorlopig hou ik het even bij de Aussie Frizz Miracle lijn!

Je vindt de producten van Aussie bij de filialen van Etos, meer informatie over Aussie vind je via www.aussiehair.com

Deel dit artikel
Back to top