Blogs & Editorial

Stash update, maar hoe dan?

Een maand of drie geleden had ik het plan opgevat om mijn beauty stash weer eens op video of foto''s vast te leggen, leuk natuurlijk, maar dan moet ik het ook wel doen en dat is (nog) niet het geval geweest. Ik heb wel een artikel geplaatst over mijn MAC Mineralize Skin finish stash, maar ja...er is best nog wel wat om te laten zien, maar hoe? Ik kom er echt niet uit!

Momenteel heb ik alles redelijk op orde, alle producten zijn opgeborgen per merk (vooral make-up) of per productsoort. Ik moet jullie natuurlijk wel even kort uitleggen dat het bij mij thuis een combinatie is van mijn persoonlijke beautystash en de redactie voorraad van Beautyscene. In mijn persoonlijke stash vind je echt producten die ik zelf fijn en/of mooi vind, het is dus een "eer" als je daar als beautyproduct terecht komt!

Mijn (bekende) MAC kast is mij het meest dierbaar, daar vind je mijn complete MAC collectie in terug, een soort archief met daarin de mooiste en fijnste producten van MAC. Je vindt er oogschaduwquads terug van wel 4 jaar oud bijvoorbeeld, die ik echt nog steeds gebruik trouwens (nee, dat is echt niet slecht ofzo, poederproducten blijven jarenlang goed). De lipsticks en lipglasses gebruik ik ook nog steeds, maar het gebeurt weleens dat er 1 bij zit die niet meer zo fijn ruikt, die gebruik ik dan niet meer. Het gekke is dat dit soms al gebeurt met lipsticks van 1 jaar oud, terwijl het met lipsticks van 3 jaar oud niet zo is? Waar zou dat aan liggen?

Oogpotloden gebruik ik ook gewoon lekker door, voor het gebruik even slijpen en ze zijn weer als nieuw! Nu scheelt het natuurlijk wel dat ik de producten vrijwel altijd alleen "op mijzelf" gebruik, ik ben natuurlijk geen visagist die allerlei mensen in haar visagiestoel krijgt. 

Zoals je hierboven kan zien maak ik soms een behoorlijke rommel van een lade, maar als ik dan even tijd heb vind ik het weer heerlijk om alles weer even netjes te sorteren op productsoort....blushes bij de blushes en bronzers bij de bronzers bijvoorbeeld.


Kortom, tijd voor een stash update, tenslotte liggen de producten niet voor niets in de kast, die wil ik gewoon met de andere make-up liefhebbers delen, dat is logisch!
Natuurlijk, ik heb dit allemaal niet nodig en nee, ik gebruik ook niet alle producten dagelijks, maar als je net als ik een extreme make-up liefhebber bent die ook nog eens van haar hobby haar werk heeft gemaakt, tja, dan heb je dit dus wel nodig!

Ben je benieuwd naar mijn beautystash? Hier en daar kun je wel wat filmpjes en posts vinden als je het zoekwoordje "stash" gebruikt in het zoekveld. Niet schrikken hè? Tips over hoe ik mijn stash het best aan jullie kan laten zien zijn trouwens welkom!

Deel dit artikel
Back to top