Nieuws

MAC Viva Glam met Nicki Minaj & Rick Martin NL release 2 maart 2012

Ieder jaar introduceert MAC in hun geweldige Viva Glam campagne één of meer nieuwe lipsticks, lipglosses of (in dit geval) een lipconditioner. De gezichten voor de Viva Glam campagne van dit jaar zijn Ricky Martin en Nicki Minaj. De campagnebeelden zijn gemaakt door David LaChapelle, maar jullie zijn vast benieuwd naar de nieuwe kleur lipstick? 

Op vrijdag 2 maart 2012 worden de nieuwe producten in Nederland geïntroduceerd, vrijdag is tenslotte altijd Viva Glam dag bij alle MAC counters en winkels wereldwijn! Met hun Viva Glam campagne draagt MAC hun steentje bij aan het MAC Aids fund, de complete opbrengst van de verkoop van alle Viva Glam producten komt daaraan te goede. Koop dus zeker één van de nieuwste producten!

Lipstick EUR 18,00

  • Viva Glam Nicki - Bright yellow pink (satin)
Lip conditioner EUR 15,00
  • Lipconditioner clear - tube

De lip conditioner vind je trouwens ook in het vaste assortiment van MAC, maar dan is deze natuurlijk niet voorzien van de handtekening van Ricky Martin en de opbrengst gaat niet naar Viva Glam. Genoeg reden om het komende jaar een paar tubes in te slaan, zolang zullen de lipstick en lip conditioner te koop zijn. Geen echte limited edition dus, beide producten blijven een jaar lang te koop bij alle MAC counters en winkels, hopelijk ook online bij De Bijenkorf.nl. De vaste collectie MAC Viva Glam lipsticks vind je trouwens wel in de online shop van De Bijenkorf.nl, mijn favorieten zijn de nummer 1 en nummer 6.

Ben je benieuwd naar Nicki''s roze lipstick? Ik eigenlijk wel, een roze met een gele basis zie je toch ook weer niet zoveel, zal deze kleur ook bij mijn ietwat getinte huid mooi staan? Na 2 maart 2012 weten we het, natuurlijk ga ik ook een MAC Viva Glam Nicki lipstick kopen!

Deel dit artikel
Back to top