Nieuws

Givenchy Instant Bucolique lente make-up collectie 2012

Givenchy heeft voor de klaproos als inspiratiebron gekozen voor hun lente make-up collectie en ik moet zeggen dat ik daar erg blij mee ben. Als ik een perfecte rode kleur zou moeten kiezen, dan is het zeker klaproosrood. Binnenkort kan ik een klaproosrode lipstick en nagellak in huis halen en ik kan er eigenlijk niet op wachten, ik ben er gek op! Kijken jullie even mee naar de nieuwe Givenchy collectie?

De klaproos is een prachtige bloem, maar zoals jullie weten een behoorlijk fragiele bloem. Zodra je deze plukt is het over voor de klaproos...die kwetsbaarheid zien we ook terug in de producten uit de Instant Bucolique collectie van Givenchy, alle producten uit de collectie zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Le Prisme Visage Bucolique Bucolic Blossoms Nr.1 EUR 50,50


Le Prisme Blush Bucolique  EUR 43,50 in Bubolic Rose Nr.1  & Bubolic Poppy Nr.2Le Prisme Yeux Quatuor Bucolic Blossoms Nr.79 EUR 48,50

Rouge Interdit Bucolic Poppy Nr.54 EUR 28,00

Gloss Interdit Bucolic Poppy Nr.32 EUR 25,50

Vernis Please! Bucolic Poppy Nr.177 EUR 17,00

Het gezichtspoeder is geschikt voor alle huidtypes en doordat je de kleuren mengt krijg je een energieke en stralende look. Met de roze of rode (love it!) blush zorg je voor een heerlijke, gezonde blos op de wangen. Lippen en nagels krijgen, uiteraard, de klaproosrode tint. Op de ogen kun je de prachtige kleuren uit de natuur terugvinden : bruin = hout, groen = zacht gras, roze = bloesem en paars staat voor de kleur van de zonsopgang.Naast de tijdelijk vekrijgbare producten wordt de collectie ook aangevuld met een aantal Givenchy producten uit het vaste assortiment.

De Givenchy Instant Bucolique collectie zal vanaf 27 januari 2012 te vinden zijn bij de erkende verkooppunten van Givenchy Le Makeup. Denk daarbij aan de grote filialen van Parfumerie Douglas in de grote steden, wil je meer informatie over de verkooppunten, bel dan even met Givenchy  010 45 24 677

Opnieuw bloemen in de hoofdrol, is jouw favoriete bloem inmiddels langsgekomen in de lente make-up collecties van de merken? Naar welk product van deze collectie ben jij nieuwsgierig?

Deel dit artikel
Back to top