Reviews

Winter Musthave - Kiehl's Creme de Corps

In de laatste maanden van 2011 werd de derde Kiehl’s Creme de Corps Holiday-collectie geïntroduceerd. Deze keer werd voor de tweede maal samengewerkt met kunstenaar Jeff Koons. Ook dit jaar zal Kiehl’s met de verkoop van deze producten $200.000 schenken aan het Koons Family Institute. Toevallig ben ik helemaal dol op de Creme de Corps, dus dat komt bijzonder goed uit!
Het Koons Family Institute staat voor internationaal recht & beleid, een initiatief van het Internationaal centrum voor vermiste en seksueel uitgebuite kinderen (ICMEC). De collectie is gebaseerd op Balloon Flower (Yellow) uit de Celebration Series.  In deze vierkoppige collectie vind je naast drie varianten (verschillende maten) Creme de Corps ook de Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter.

Mijn grote favoriet vooral gedurende de koudere maanden van het jaar is Creme de Corps. Aan mijn huid kan ik momenteel merken dat een lichte, reguliere bodylotion niet meer volstaat. De huid op mijn armen en benen wordt droger dus is het tijd voor een meer voedend product. Deze stevige body moisturizer zit vol met verzorgende ingrediënten zoals cacao boter, betacaroteen, sesamolie, avocado olie en sojaolie.

Het product is geurloos en daarom ook uitermate geschikt als product dat het hele gezin kan gebruiken. De substantie is zeer voedend en zorgt ervoor dat de droge huid binnen een week veranderd in een zachte, soepele en gehydrateerde huid. De formule trekt snel in, alhoewel ik het prettig vind om even een paar minuutjes te wachten met aankleden nadat ik mezelf heb ingesmeerd. Mijn zoon Valentijn heeft een zeer droge huid en sinds ik zijn ledermaten insmeer met dit product is dat absoluut verledentijd: I rest my case!

Kiehl’s zet zich in grote maten in voor de verbetering van de leefomgeving van zijn klanten, de natuur en voor de minder bedeelden in de wereld.  Maximaal $ 200.000 van de wereldwijde netto-opbrengst van deze limited edition lijn zal worden geschonken aan de internationaal opererende non-profitorganisatie die strijdt tegen seksuele uitbuiting en ontvoering van kinderen. Wil jij meer weten over de Goede doelen van Kiehl’s? Neem dan eens een kijkje op: http://www.kiehlsgives.com/.  

De Limited Edition BALLOON FLOWER Creme de Corps producten zijn verkrijgbaar zo lang als de voorraad strekt. De standaard Creme de Corps lijn is overigens onderdeel van het vaste Kiehl’s assortiment. In de praktijk kun je de producten dus het hele jaar door aanschaffen. De Jeff Koons variant is tijdelijk verkrijgbaar.

  • Creme de Corp Body Moisturizer - 250 ml EUR 32,00
  • Creme de Corp Body Moisturizer - 500 ml met pomp EUR 57,00
  • Creme de Corp Body Moisturizer - 1000 ml EUR 87,00
  • Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter - 226 gram EUR 42,00

De Kiehl’s Crème de Corps Collectie is verkrijgbaar bij de Kiehl’s Store in Amsterdam, aan de Hobbemastraat 4, 1071 ZA Amsterdam. Je vindt tegenwoordig ook een Kiehl''s Shop in Shop in de Bijenkorf, Dam 1 te Amsterdam. In het eerste kwartaal van 2012 wordt trouwens ook de Nederlandse Kiehl''s webwinkel geopend!

Deel dit artikel
Back to top