Nieuws

Alle bommen en granaten : Spicebomb van Viktor&Rolf knalt De Bijenkorf binnen!

Mannelijke en vrouwelijke fans van het Hollandse designersduo Viktor&Rolf opgelet. Weten jullie dat zij een geweldige nieuwe mannengeur uit gaan brengen? Na het succes van de explosieve, vrouwelijke bloemenparfum Flowerbomb zijn nu de mannen aan de beurt. Opnieuw een spannende, rijke geur in een, meer dan geweldige, flacon in de vorm van een handgranaat, Spicebomb wordt deze zondag met een knal geïntroduceerd bij De Bijenkorf in Amsterdam....

Visual door Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin, model Sean O''Pry
Ik heb de geur zelf nog niet geroken, maar ben alvast onder de indruk bij het zien van de visual....hoe zou dat komen? Natuurlijk door het prachtige flesje! *wink* Grappig detail is dat je de geur pas ruikt als je de pin uit de handgranaat trekt! 
Spicebomb is een mix van vurige & mannelijke geurnoten zoals chilipeper, saffraan, leer, tabak en vetiver. Opvallend genoeg ruik je na de explosieve opening ook frisse noten zoals bergamot, grapefruit, elemi en roze peper, Olivier Polge heeft dus een behoorlijk complexe geur gecreeërd, ik ben erg benieuwd!

Ben jij een echte Viktor&Rolf fan en op zoek naar iets speciaals? Dan zou ik je aanraden om op zondag 22 januari 2012 (vanaf 13.00 uur) naar de Bijenkorf Amsterdam te gaan voor de nationale première.
De eerste 100 flacons die verkocht worden zijn echte collectors items, ze zijn voorzien van een unieke gravure en een Viktor&Rolf certificaat van echtheid. Zolang de voorraad strekt en max. 100 stuks, zorg dat je erbij bent! De Viktor&Rolf Spicebomb eau de toilette kost vanaf EUR 55,00 voor 50 ml.
Deel dit artikel
Back to top