Nieuws

Lady Gaga voor MAC, Essie haul en de Toppers!

Hebben jullie het al gehoord of gelezen? Er gaat namelijk een gerucht de ronde dat Lady Gaga samen gaat werken met MAC! Het gerucht doet al wat langer de ronde, maar wordt gesterkt door uitspraken die Lady Gaga heeft gedaan in een interview in de Roling Stone (waarvan je hiernaast de cover ziet). Indat interview vertelt Gaga dat ze even daarvoor heeft gewerkt aan een campagne van MAC samen met 80''s hit zangeres Cyndi Lauper. Wat denken jullie? Zal dit de nieuwe Icon collectie worden of wordt de nieuwe Viva Glam VII campagne? Er is in  elk geval nog veel onduidelijk, de laatste tijd weet MAC zijn geheimen zeer goed te bewaren, maar hopelijk sijpelt er toch wat nieuws doorheen, ik ben best benieuwd. Ik vind Lady Gaga eigenlijk wel leuk, lekker tegendraads en haar muziek is zeker ok! Ik hou wel van dit soort opvallende types, dat was Madonna in mijn tijd eigenlijk ook. Qua make-up is Gaga natuurlijk toch wel een opvallende verschijning, volgens mij draagt zij heel vaak producten van MAC, ik herinner mij de foto met de Lavender Whip lipstick nog goed! Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!

Zoals jullie in deze post hebben kunnen lezen ben ik afgelopen zaterdag met mijn dochter en schoonzusje (hoi Babs!) naar het concert van de Toppers in de Arena geweest. Nu ben ik echt geen fan van de Toppers, maar in een wild plan dit voorjaar bedachten we dat we het toch weleens wilden meemaken, het grootste meezingfeest van het jaar. [caption id="attachment_6392" align="aligncenter" width="500" caption="Bo en ik voor de Arena!"][/caption] We hebben het geweten, van 21.00 tot 23.45 uur hebben we meegezongen, gedanst en meegedeint...haha...het was echt reuze gezellig! Ik geloof niet dat je daar alleen naar toe moet gaan, maar met een leuke groep vrienden heb je zeker weten een leuke avond! Mijn look van die avond was een poging tot een beetje over the top look, ik had een panterprint jurkje van Roberto Cavalli aan met hele hoge strappy sandals van D&G, compleet met gouden oorringen en bling bling Cartier horloge....helemaal fout zo bij elkaar! Mijn make-up was helemaal MAC Style Warrior compleet met MAC #36 false lashes..... [caption id="attachment_6393" align="aligncenter" width="501" caption="Bij de Toppers..."][/caption] En Bo en ik deden een wedstrijdje arrogant kijken, wie wint? Pff...als ik de foto van Bo zie dan ben ik bang dat de jongens straks in lange rijen hier voor de deur zullen staan...arme paps! ;-) [caption id="attachment_6394" align="aligncenter" width="500" caption="Arrogante dames in de Arena"][/caption] Kortom, het was een geslaagde avond! En dat kreeg ik vandaag nog lakjes binnen van Essie, het is de zomer 2009 en winter 2008 collectie, natuurlijk volgen er nog swatches al hebben jullie de meeste van zomer 2009 al gezien. Ik heb deze lakjes gekocht bij de webshop NailEtc, wisten jullie dat je daar 15 % korting krijgt op je aankoopjes als je eigenaresse na de bestelling een mailtje stuurt met de naam van mijn website? Zij stuurt je dan een refund via Paypal, zo wat bestellen nog leuker en goedkoper!

Heb ik dan nog iets te vertellen? Ja, ik ben sinds kort helemaal gek op de nagelproducten van Trind, dat is een Nederlands merk nagelverzorging dat onlangs is gerestyled. De kwaliteit van hun Perfect Nail system is echt geweldig! Binnenkort veel reviews en ook een leuke winactie! Check even hun website, die is zeker de moeite waard.

En...over 2 dagen ben ik jarig....moet ik eigenlijk nog iets leuks voor verzinnen, een leuke MAC give-away ofzo???

Weten jullie ook dat ik een heel leuk en gezellige forum heb dat Lushious Beauty Talk heet? Dat bestaat al bijna 3 jaar en staat vol met allerlei topics over make-up & beauty, maar het is ook een fijne ontmoetingsplaats voor meiden en vrouwen van alle leeftijden! Leuk is ook het deel waar de foto''s te zien zijn van de make-up van veel van onze leden, perfect om inspiratie op te doen natuurlijk. Kom je ook eens een kijkje nemen? Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top