Nagel & Handen

#BOB: Verwen jouw nagels met een maskertje!

De afgelopen weken hebben jullie bij Beautyscene een reeks artikelen voorbij zien komen die wij Best Of Beautyscene (#BOB) hebben genoemd. In deze reeks laten wij onze favoriete producten van het afgelopen jaar voorbij komen, maar ook favoriete artikelen waarin jullie tips, tricks en nuttige informatie kunnen terugvinden die wij al eerder voorbij hebben laten komen. Vandaag wil ik mijn handmaskertje nog even een keertje onder de aandacht brengen!

Onze handen, nagels en dan vooral nagelriemen hebben de afgelopen weken flink wat te verduren gehad. En ik ben bang dat het nog niet over is met de kou, dus zal dat nog wel even doorgaan. Ik verzorg mijn nagels en nagelriemen vrijwel dagelijks maar een velletje zo hier en daar ontkom ik niet aan. Mijn om nagelriemen soepel te houden is een nagel maskertje. Daarvoor hoef je niet naar dichtstbijzijnde parfumerie of drogisterij, want dat ‘maskertje’ heb je al in huis! Je kunt een “gewoon” een handcrème gebruiken namelijk.


Dikke laag handcrème
 

Normaliter gebruik je een klein beetje handcrème in de vorm van een erwtje, meer dan genoeg. Maar als jij jouw nagelriemen even lekker wil gaan verwennen dan mag je voor deze keer even flink wat handcrème op jouw nagels smeren. Nergens voor nodig om zuinig  te zijn! Ik smeer een flinke klodder crème op iedere nagel en rondom de nagelriemen. Geen enkel probleem wanneer je nagellak op hebt, die kun je gewoon laten zitten. Zelf behandel ik mijn nagels een paar keer per week gewoon tijdens het typen, lezen of bij een filmpje/serie op tv.


Een klein half uurtje later...

Vervolgens laat je de crème daar een half uurtje zitten. Ik verbaas mij er iedere keer weer over hoe weinig handcrème er na dat half uurtje nog op mijn nagels zit. Wat er over blijft dat masseer ik voorzichtig in rondom mijn nagelriemen en klaar ben je! Zoals gezegd kun je in principe iedere handcrème of zelfs bodybutter gebruiken.
Resultaat? Zachte nagelriemen, gehydrateerde huid en blije nagels! Vergeet gedurende de koudere maanden van het jaar vooral niet regelmatig je handen en nagelriemen in te smeren, liefst een a twee keer per dag! Succes, en laten jullie mij weten hoe blij jullie handen waren na deze behandeling? 

Voor dit artikel heb ik gebruik gemaakt van de Avène Cold Cream Hand Cream en op mijn nagels draag ik de Pink Friday nagellak (EUR 13,95) van OPI (Nicki Minaj collectie)

Deel dit artikel
Back to top