Nieuws

Philosophy - vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland en België bij ICI Paris XL

Alweer een tijdje geleden waren Wendy en ik aanwezig bij de introductie van het Amerikaanse cosmetica merk Philoposphy in Nederland. Na al die jaren watertandend kijken naar de fijne Philopsophy spullen in Amerikaanse en Engelse winkels, kunnen we vanaf nu een groot deel van het Philosophy assortiment ook in Nederland (en België) vinden, om precies te zijn bij ICI Paris XL. Lees vooral even verder om kennis te maken...

Philosophy bestaat helemaal nog niet zo erg lang, het merk is in 1996 opgericht door Cristina Carlino. Zij wilde dat de vrouwen over de hele wereld toegang kregen tot toonaangevende huidverzorgingstechnologieën die vrijwel uitsluitend in de medische wereld werden gebruikt. Technologieën die aantoonbare resultaten boden, maar nog niet beschikbaar waren in de reguliere huidverzorgingsproducten. Cristina bracht hier verandering in door technologische hoogstandjes te combineren in bruikbare huidverzorginsproducten, met een feel good touch!

Die feel good touch maakt de producten van Philosophy net weer even anders dan die van andere technologisch hoogstaande huidverzorgingsmerken, iets vrolijker en daardoor ook toegankelijker. Dat merk je aan de verpakkingen, de (geweldige) namen van de producten, de inspirerende teksten, of zelfs recepten, op de producten. Kortom, alle producten toveren een lach op jouw gezicht! En ze werken ook nog, niet geheel onbelangrijk!

dit soort afbeeldingen komen uit de prive-foto albums van Philosophy medewerkers

Nu kunnen we onmogelijk het complete Philosophy assortiment aan je laten zien, maar we willen er toch wat producten uitlichten, omdat we daar zelf een groot fan van zijn. De komende weken en maanden zullen jullie zeker nog meer producten voorbij zien komen in artikelen en reviews. Op naar onze favorieten van Philosophy!

purity made simple - alles in 1 make-up reiniger, gezichtsreiniger en toner - met 12 essentiële oliën - vanaf EUR 9,95 (50 ml)
the microdelivery peel - een exfoliant in twee stappen vol vitamine c en peptiden - EUR 69,95 per set
hope in a jar - de prijswinnende, zeer hydraterende creme die de huid ook exfolieert en beschermt, in verschillende varianten te koop, jarenlang op de favorietenlijst van Oprah - EUR 39,95
help me - een geavanceerde nachtcreme met retinol die grove poriën vermindert en fijne lijntjes & huidverkleuringen minder zichtbaar maakt - EUR 44,95

heerlijke fruitige & foody 3-in-1 washes (haar, douche & bad), EUR 16,95 (400 ml)

cinnamon buns - mijn favoriet, ruikt naar versgebakken kaneelbroodjes, love it - EUR 16,95 (400 ml)
pure grace eau de toilette - de schone, frisse geur van water en zeep, frisse lucht, versgewassen lakens, een combinatie van bergamot, waterlelie, lavendel, jasmijn en groene bladeren, een geur die iedereen moet hebben - EUR 39,95 (60 ml)

amazing grace eau de toilette, bodylotion en 3-in-1 wash - de meest verkochte, zeer vrouwelijke, Philosophy geur met roos, fresia, lelietjes-van-dalen, jasmijnbloesem, grapefruit, mandarijn, bergamot en muskus, voor vrouwen van alle leeftijden - EUR 39,95 (60 ml) 
Zomaar een paar van onze favorieten, maar het assortiment is nog veel groter, ga het dus zeker zelf ontdekken! Ben je nieuwsgierig naar een bepaald product, laat het ons dan weten, wellicht kunnen we het voor jullie reviewen. Trouwens, ik kijk nu al uit naar de kerstcollectie van het aankomende jaar, Philosophy heeft nl. de meest perfecte giftsets, maar goed...dat duurt nog even.

De producten van Philosophy zullen vanaf februari 2012 te vinden zijn bij ICI Paris XL, niet bij ieder filiaal overigens, je kunt het beste even kijken op www.iciparisxl.nl om de exacte filialen te vinden. De producten zullen ook worden verkocht in de online shop van ICI Paris XL en ook nog steeds bij de winkels van Skins, zij verkochten nl. al een tijd een deel van het Philosophy assortiment en blijven dat voorlopig ook nog doen.

Ben jij nieuwsgierig naar de producten van Philosophy of ken je ze al? Heb jij ook favorieten?
Deel dit artikel
Back to top