Blogs & Editorial

Wendy's favorieten van Januari 2012

Het is mij deze maand gelukt om de favorieten van januari 2012 op tijd in te leveren. Toch moet ik toegeven dat het iedere maand moeilijker wordt. Ik vind het behoorlijk verleidelijk om mijn top 10 vol te stoppen met nagellakjes, maar..... ik heb mij ingehouden! 

Ik val met de deur in huis met mijn grote wintermaanden favoriet. Creme de Corps (vanaf EUR 32,00) van Kiehl’s. Dit is het ultieme verzorgingsproduct op het moment dat een lichte, reguliere bodylotion (tijdelijk) niet meer volstaat. Deze stevige geurloze body moisturizer zit vol met verzorgende ingrediënten zoals cacao boter, betacaroteen, sesamolie en avocado olie en maakt mijn huid soepel en zacht.
Móa the Green Balm (EUR 5,80 - 20 ml) is een fijne multi-tasker. Deze mooie groene creme is gebaseerd op een IJslands familierecept en samengesteld met 100% biologische kruiden en koudgeperste oliën. Je kunt het product gebruiken bij huidirritaties en schaafwondjes, nagelriemen etc. Enorm fijn product om in huis te hebben en bij ieder ongemakje te roepen: Pak Móa maar!

Zoals jullie hebben kunnen lezen is de Beautyscene redactie behoorlijk blij met het feit dat Philosophy ook bij ICI Paris XL verkrijgbaar is. De fijne Purity made simple (EUR 9,95 - 50 ml) alles in 1 make-up reiniger, gezichtsreiniger en toner bevat 12 essentiële oliën. Deze combinatie is fijn in gebruik en zorgt voor een zeer schone, gladde en zachte huid. Absoluut een van de fijnste producten uit het assortiment!

Niet alleen mijn lichaam heeft een stevige moisturizer nodig, ook mijn lippen kunnen wel wat hydratatie gebruiken. Dit lukt uitermate goed met de Clarins Baume Lèvres Multi-Réparateur Lipbalm (EUR 16,50). Deze lippenbalsem werkt herstellend en vermindert ruwe plekken en kloofjes. De balsem plakt niet en maakt mijn lippen zacht en zorgt ervoor dat velletjes verledentijd zijn.

 Ik heb mezelf toegestaan om drie nagellakjes toe te voegen aan mijn lijst. Allereerst is daar de Chanel April (EUR 22,00). Deze wonderschone warme, kersenrode nagellak bevat geen shimmer maar is een rustige nagellak met crème finish, precies zoals ik ze graag draag!

Daarnaast mocht Lorelei’s Tiara (EUR 5,95) Uit de Eye Candy collectie van China Glaze niet ontbreken aan mijn favorieten van deze maand. Overigens vind ik alle mooie dekkende glittervarianten uit deze collectie een aanrader! Het derde lakje dat jullie vandaag terug zien is Pink Friday (EUR 13,95) van OPI. Op de afbeeldingen zie je overigens een mini uitvoering, afkomstig uit mijn Nicki Minaj setje. Ik word erg blij van deze mooie, goed dekkende roze Barbie nagellak!

Hoe kan het anders dan dat het Naked 2 palette van Urban Decay op mijn favorietenlijstje staat. Naked 1 stond al op mijn favorietenlijst van 2011 en het zou best wel eens kunnen dat zusje Naked 2 daar ook staat aan het einde van 2012! Ik ben dol op deze palettes, juist omdat je er zoveel kanten mee op kunt. Gelukkig zal het palette over een poosje ook in Nederland verkrijgbaar zijn (ik heb die van mij via de USA) dus verheug je maar flink op dit mooie en bruikbare palette!
 Ik ben momenteel de Hydra Balance lijn van Make Up Studio aan het testen. Ik ben zeer enthousiast over de items, dus kunnen jullie binnenkort veel meer lezen over de producten die deze lijn bevat. Klein voorproefje alvast is de Ultra Moisturising Eye Gel (EUR 29,90) die je overdags maar ook voor het slapen gaan kunt gebruiken. De structuur is fijn, zacht en bijzonder hydraterend. Daarnaast is het product geschikt voor alle huidtypen! 

Tot slot heb ik nog een Philosophy product toegevoegd aan mijn favorieten. De Amazing Grace eau de toilette (EUR 39,95 - 60 ml) is een heerlijke toegankelijke en comfortabele geur. Deze bevat roos, fresia, lelietjes-van-dalen, jasmijnbloesem, grapefruit, mandarijn, bergamot en muskus. Ik moet mijn flesje trouwens zo nu en dan verstoppen want mijn dochter van zes vindt de geur ook geweldig.

Welke producten hebben jullie de afgelopen maand veelvuldig gebruikt? Hebben jullie nog aanraders die je bij Beautyscene.nl nog niet voorbij hebt zien komen? Wij horen het graag van jullie! 

Deel dit artikel
Back to top