Nieuws

Win een Origins Plantscription anti-aging serum & eye treatment t.w.v. EUR 108 en test met ons mee!

Onlangs hebben we jullie al even kennis laten maken met het, voor Nederland, nieuwe "groene" merk Origins. Sinds vorige week kun je de producten kopen in een aantal Parfumerie Douglas filialen, alsook in hun online shop. Om het merk goed te introduceren geven wij 5 setjes weg met daarin het fijne Plantscription anti-aging serum en de anti-aging eye treatment, een set t.w.v. EUR 108,-- dat is toch een geweldige win-actie?

Plantscription is de nieuwste productlijn van Origins die zich richt op het verminderen van ouderdomsverschijnselen zoals fijne lijntjes en rimpels. Het wondermiddel volgens vele dermatologen om rimpeltjes te verminderen is vitamine A zuur (tretinoide), een ingrediënt wat niet in huidverzorgingsproducten mag worden toegevoegd omdat het bijwerkingen kan veroorzaken. Retinoïden zijn een (synthetische) afgeleide van tretinoïde, die je wel terugvindt in verschillende antiverouderingsproducten, maar ook dit ingrediënt kan bijwerkingen hebben zoals overdadige irritatie en hyperpigmentatie. 
Origins heeft nu een een aantal plantaardige ingrediënten gevonden die, verwerkt in het Plantscription anti-aging serum, zorgen dat vrijwel hetzelfde resultaat wordt geboekt als een product met retinoïde, maar dan zonder de bijwerkingen. Na 4 weken gebruik zag de groep testpersonen zeker 51 % minder lijntjes en rimpeltjes in het gezicht, op de langere termijn werd dat percentage nog hoger!

Wat zorgt er nu voor dit mooie resultaat? O.a. de Afrikaanse Anogeissus, een boom waarvan het extract (uit de gesnoeide takken) mede zorg draagt voor een betere productie van fibriline, zeg maar het netwerk van de huid. Maar ook een veel bekendere ingrediënt zoals rozemarijn zorgt voor wat hulp bij rimpeltjes, het zorgt nl. voor behoud van elastine in de huid. Het Plantscription Anti-ageing serum zorgt daarnaast ook voor een egalere teint, een gladdere huid en een heldere huid.

Naast het revolutionaire Plantscription Anti-ageing serum is er ook een heerlijke Plantscription anti-aging eye treatment uitgebracht door Origins. Deze frisse oogcreme zorgt direct voor een goede hydratatie van de huid rondom de ogen, waardoor rimpeltjes en donkere kringen direct al zullen verminderen. De eye treatment kan gebruikt worden als een normale oogcreme, je gebruikt deze dus twee keer per dag. Ook in dit product vind je het Anogeissus extract terug, dat het netwerk in de dunnere huid rondom de ogen versterkt.
Natuurlijk hebben we deze producten voor jullie uitgeprobeerd en we kunnen jullie alvast verklappen dat we vooral fan zijn van de lichte en, toch voedende, oogcreme die heel prettig aanvoelt, goede resultaten geeft na enkele weken gebruik en perfect combineert met het dragen van make-up. De oogcreme is vrij licht, bijna gel-achtig met een frisse, echt groene geur, erg fijn. De verpakking is een klein beetje een teleurstelling, om de ingrediënten stabiel te houden had de Origings anti-ageing eye treament eigenlijk in een tube of pompflacon verpakt moeten worden, maar wie komt dat nog. Daarentegen bevatten de producten van Origins geen parabenen, ftalaten, propyleenglycol, minerale oliën, para-aminobenzoëzuur, petrolatum Paraffine, diethanolamine en dierlijke ingrediënten (uitgezonderd diervriendelijke honing en bijenwas). Origins test zijn producten uitsluitend op vrijwillige proefpersonen en dus niet op proefdieren.
Op het Plantscription anti-ageing serum zullen we later nog eens ingaan, maar eigenlijk willen we dat wel samen doen met onze lezeressen. Willen jullie misschien mee reviewen?

Wij geven nl. nu 5 pakketten wel met daarin een full size verpakking van het Origins anti-ageing serum t.w.v. EUR 62,50 (30 ml) en een fullsize verpakking van de Origings Anti-ageing eye treatment t.w.v. EUR 44,50 (15 ml). Is dat niet een geweldige manier om kennis te maken met de producten van Origins?

Wij zoeken 5 testpersonen in de leeftijd tussen 30 en 60 jaar die deze twee producten minstens een maand dagelijks willen gebruiken, waarna de testers ons een korte review sturen per mail. Spreekt dit jou aan, wil jij weleens meehelpen aan onze reviews en jouw verhaal terugzien op Beautyscene.nl, aarzel dan niet en laat een reactie achter met jouw motivatie! Natuurlijk is het ook belangrijk dat we ongeveer weten hoe oud je bent, dus als je ons in een comment een hint kunt geven, dan graag! Je mag ons ook een mail sturen met daarin jouw motivatie, stuur deze dan naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Origins.

Laat voor maandag 13 februari 2012 een comment achter of stuur ons voor die datum een mailtje en wie weet ontvang jij dan wel een mail of facebook berichtje waarin je hoort dat jij de winnaar bent van deze fijne Origins producten!

Deel dit artikel
Back to top