Nieuws

Burberry Beauty spring/summer 2012 make-up collectie

Sinds deze winter is de make-up lijn van Burberry eindelijk in Nederland verkrijgbaar, iets waar make-up liefhebbers zoals ik echt blij mee zijn. Burberry make-up wordt exclusief verkocht bij 3 filialen van Parfumerie Douglas, maar is sinds kort ook te koop in de online shop van Douglas, dat maakt het een stuk makkelijker! Er is een prachtige spring/summer collectie uit, kijken jullie even mee welke producten je daarin kunt terugvinden?

De producten van deze collectie werden ook gebruikt tijdens de show van Burberry Prorsum waarin de lente/zomer collectie 2012 werd getoond. Verwacht bij Burberry geen felle en/of opvallende make-up, maar wel prachtige (en bruikbare) tere tinten zoals perzik, roze en zacht oranje. De huid is "flawless" met een gezonde glow en hier een daar een highlight, de lippen zien er echt prachtig uit, "natural lips but better"!


De spring/summer makeup collectie bestaat uit een combinatie van bestaande en nieuwe producten & kleuren, we zetten ze even op een rijtje voor jullie.

Fresh Glow EUR 39,00 (vloeibare highlighter, ook mooi te mengen met foundation)

Sheer powder EUR 35,00

Light glow in 05 Blossom blush & 06 Tangerine blush EUR 35,00


Sheer eye shadow in no.22 Pale Barley (nieuw), no.09 Rosewood en no.11 Tea Rose EUR 25,00



Lip cover in no.27 Tulip pink, no.28 Devon Sunset, no.29 Golden peach en no.30 Primrose Hill pink (allemaal nieuw) EUR 28,00




Lip glow no.13 Hibiscus & no.14 Nude rose (nieuwe kleuren) EUR 25,00

Effortless mascara no.3 Midnight blonde EUR 27,00

Naast deze nieuwe producten in de Spring/summer 2012 make-up collectie vind je bij 3 Parfumerie Douglas filialen een behoorlijk groot assortiment Burberry make-up. Burberry make-up wordt exclusief verkocht in de filialen in Arnhem, Den Haag en Laren. Gelukkig vanaf nu ook in de online shop van Douglas, neem zeker een kijkje.

Binnenkort een review van een aantal Burberry makeup producten, eerst maar eens druk testen! Spreekt de makeup van Burberry jou aan? Heb je de producten weleens gezien en getest?
Deel dit artikel
Back to top