Nieuws

Scoop : Chanel Jade nagellak - de musthave voor de herfst?

Volgens het allerlaatste officiële nieuws brengt Chanel per 1 augustus 2 nieuwe nagellakjes uit, helaas zullen deze niet in Nederland of België te koop zijn. Deze collectie zou de Jade Collection gaan heten, de lakjes zouden de namen Jade en Jade Rose gaan heten, de eerste is een groen nagellakje en de tweede een zacht roze. Lees snel verder....

Dit groene lakje was in het voorjaar al gespot tijdens de Chanel modeshows en gelukkig komt hij dus ook in de winkels te liggen, zij het dus niet in Nederland of België! Vanaf 1 augustus 2009 zullen de lakjes verkrijgbaar zijn bij de Chanel Fashion shops en vanaf 1 oktober ook bij de Chanel Make Up Studio.Ben je tijdens de vakantie in de buurt van een van deze verkooppunten, dan moet je zeker even gaan kijken. Ik ben in staat om ervoor naar Parijs te rijden, eerlijk gezegd!

Momenteel zijn groene, vooral mint groene nagellakjes helemaal hot, zo bracht MAC ook een mint groen lakje uit tijdens de Sugar Sweet collectie, genaamd de Peppermint Patti. Hieronder even een foto van het MAC nagellakje "Peppermint Patti" waarop hij mogelijk een heel klein beetje lijkt. Ik denk echter dat de Chanel nagellak iets donkerder van kleur is, wellicht zit er zelfs een beetje bruin/grijs in. Ik ben heel erg benieuwd!

 

Deel dit artikel
Back to top