Algemeen

Banana Boat - sun protection

Ik ben er persoonlijk dol op wanneer zonneproducten ook echt zomers ruiken. Wat is er nu lekkerder dan de geur van zomer op je huid smeren? De producten van Banana Boat ruiken exact zoals je een tropisch paradijs zou omschrijven. Lees snel verder over de producten van Banana Boat! Banana Boat producten ruiken niet alleen heel erg lekker, maar dit merk verkoopt beschermings producten tot maarliefst 85 SPF. Voor ieder wat wils wat dat betreft. Naast tropisch geurende zonnemelk, gel en olie zijn er ook producten die geurloos zijn. Daarnaast zijn er zelfbruinings producten verkrijgbaar en ook after sun producten.

De tanning oil (bruine flesjes) zijn zuinig in gebruik en ruiken zoals gezegd heerlijk. Door het pomp systeem brengt het erg gemakkelijk aan. De sprays zijn water resistant en zijn verkrijgbaar in diverse SPF. Daarnaast hydrateren de sprays de huid en trekken goed in. Ik vind de Aloë Vera after sun van Banana Boat erg lekker, deze hydrateert de huid na het zonnebaden en werkt verzachtend en verkoelend wanneer je enigszins verbrand bent. De gel trekt razend snel in en laat absoluut geen vettig laagje achter, wel zo prettig wanneer je nog de hele avond op stap gaat.

De prijzen van Banana Boat zijn allezins betaalbaar, hieronder de prijzen van de artikelen die je terug kunt vinden op de foto''s: - Banana Boat Kids Sunscreen Lotion SPF 30 - £ 3.95 - Banana Boat Tanning Oil SPF 8 - £ 3.95 - Banana Boat Aloe Vera Gel - £ 3.50 - Banana Boat Protective Tanning Oil SPF 15 - £ 3.95 Ik koop mijn Banana Boat artikelen bij Fragrance direct. Dit is een zeer betaalbare webshop in Engeland die een helebloel leuke merken verkoopt. Je kunt betalen met paypal en maak je vooral geen zorgen om invoerrechten, want Engeland behoort tot de EU! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top