Algemeen

Bourjois Electro Look

Bourjois heeft weer een aantal nieuwe producten in de winkels, hebben jullie de Electro Look al gezien? Het zijn 2 nieuwe kleurtjes Suivez mon regard oogschaduwpoeders, 2 nieuwe kleurtjes Crayon Contour Clubbing waterproof en een nieuwe waterproof mascara, de Mascara Effet Liner Noir. Kijk snel verder voor foto''s, swatches en een look met de producten! De Bourjois Electro look zorgt voor een futuristische rockchick-look door de metallic oogschaduws en waterproof metallic oogpotloden, waarmee je in combinatie met de nieuwe waterproof mascara een look creeërt die tot in de late uurtjes perfect blijft zitten. Als rock-chick haal je natuurlijk weleens een avondje door....

De Suivez Mon Regard oogschaduwpoeders kennen jullie vast wel, het zijn de bekende losse minerale oogschaduws van Bourjois, die in een knoeivrij potje zitten met een kwastje erbij. De kwaliteit van deze poeders is perfect, ze hebben alleen wel een basis nodig anders vind ik niet dat ze goed blijven zitten, ik gebruik ze met een basis van Urban Decay, Too Faced of een MAC paintpot, dat gaat prima. Er zijn nu 2 nieuwe kleuren bijgekomen, de Gris cendré (licht robotica grijs met een vleugje roze) en de Violet Etoilé (donkerpaars parelmoer). Het bijbehorende kwastje is trouwens prima te gebruiken voor het opbrengen, maar het blend niet erg prettig,daarvoor zou ik toch een andere kwast aanraden.

De Crayons Contour Clubbing Waterproof zijn echt geweldig!! Ik denk dat deze ook wel bij jullie bekend zijn en anders moet je er snel naar gaan kijken, ze zijn zeker de moeite waard. De potloden zijn superzacht van formule en extreem langhoudbaar, je moet echt boenen om ze van jouw ogen af te krijgen.....niet altijd handig, maar als je extreme houdbaarheid wilt, dan moet je deze potloden proberen. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, in de Electro look collectie zijn 2 nieuwe kleuren opgenomen : de Bleu Remix (metallic blauwgroen) en de Bleu Neon (elektrisch donkerblauw) Hier hebben jullie swatches van de oogschaduwpoeders en de potloden: [caption id="attachment_6679" align="aligncenter" width="500" caption="v.l.n.r. : Gris cendré, Violet étoile, Bleu remix & Bleu néon"][/caption] Natuurlijk heb ik de kleurtjes(samen met MAC Lilac Touch) ook gebruikt om een lookje mee te maken, dan is dit het resultaat:

De Mascara Effet Liner Noir waterproof is ook erg fijn, vooral het borsteltje maakt de mascara erg speciaal. Het borsteltje heeft nl. twee zones : een kamzone met langere borstelhaartjes en een resevoirzone met korte haartjes. Hierdoor kun je het borsteltje helemaal tot vanaf het begin van de wimpers aabnregen, zodat je een eyeliner effect krijgt. Dat zelfde effect krijg je ook door te tightlinen en dat maakt echt een groot verschil. Breng altijd mascara aan vanaf het begin van de wimpers en je zult het geweldige effect zien, deze mascara helpt daar echt bij. De houdbaarheid van de mascara is prima, zeer waterproof maar gelukkig makkelijker te verwijderen dan de oogpotloden! Hier twee foto''s van het borsteltje:

Jullie hebben weer een reden om eens in het Bourjois-schap te gaan neuzen, die vind je in Douglas, Etos en diverse andere warenhuizen, drogisterijen en parfumerieën!! Dit zijn de prijzen van de producten:

  • Suivez mon regard EUR 12,90
  • Crayon Contour Clubbing waterproof EUR 6,90 (echt een koopje!)
  • Mascara Effet Liner Waterproof EUR 13,90

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top