Algemeen

Inspiratie - NOTD - OPI Matte You don't know Jacques

Yeah, vandaag kwamen mijn OPI matte lakjes binnen en natuurlijk moest ik jullie direct één van de kleurtjes showen. De kleur die ik nu op heb is de You don''t know Jaqcues Matte. Klik op de foto voor een groter exemplaar en meer informatie over deze bijzondere lak... De OPI Matte collectie bestaat uit 6 lakjes, die allemaal al bestaande kleuren zijn (geweest). Maar in deze matte uitvoering zijn ze echt heel anders. De OPI Matte collectie ligt vanaf juli in de Nederlandse winkels, maar in sommige internationale winkels zijn ze nu al beschikbaar, zo heb ik ze ook ontvangen.

Ik vind de lakjes wel erg apart, maar het opbrengen van dit kleurtje was wel een drama. Zoals aangegeven door OPI moet je geen basis- of topcoat gebruiken, dat heb ik dan ook niet gedaan. De lak droogt extreem snel, want erg handig is maar met het opbrengen moet je echt snel werken anders krijg je snel strepen. Op de foto heb ik 3 laagjes op, natuurlijk zonder topcoat. Ik heb ook een aantal andere kleuren getest en sommige brengen fijner aan dan anderen, het ligt dus ook nog aan de kleur. Er volgen natuurlijk nog meer artikeltjes over deze lakjes, daar zal ik ook laten weten hoe de houdbaarheid van de lakjes is.

De lakjes kosten in Nederland EUR 13,95 en informatie over de verkooppunten vind je op de website van OPI. Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top