Reviews

Review: Lush - Oatifix vers gezichtsmasker

Onlangs heeft Lush weer een nieuw vers maskertje opgenomen in het assortiment. Als maskertjes-addict moest ik deze natuurlijk uitproberen! De maskertjes van Lush zijn heerlijk, je ruikt de verse ingrediënten en voor ieder huidtype is er wel een maskertje verkrijgbaar. Vandaag kunnen jullie meer lezen over het aller nieuwste verse maskertje: Oatfix! Een poosje geleden heb ik jullie al kennis laten maken met twee andere Lush maskertjes, Mask of Magnaminty en Ayesha. Het Oatfix masker is een masker dat bijzonder geschikt is voor de drogere en gevoelige huid. Lush zegt:

Dit masker zit barstensvol fantastische ingrediënten zoals kalmerende havermout, licht scrubbende stukjes amandel, verzachtende en voedende banaan en illipe boter, dat roodheid vermindert. Het ruikt zo lekker dat je hier eigenlijk iedere ochtend mee zou willen ontbijten. Aanbrengen op een gereinigd gezicht (huid rond de ogen vermijden!), tien minuten laten intrekken terwijl je je ontspant. Daarna spoel je het af met lauwwarm water, heerlijk!

Dit maskertje ruikt ontzettend lekker! Je ruikt de verse banaan. Het doet mij een beetje denken aan de geur van lammetjes pap en geprakte bananen. De structuur voelt stevig aan en daardoor is dit is niet het aller gemakkelijkste masker om aan te brengen. Echter: Wanneer je het masker eenmaal aanbrengt lijkt de structuur wat te veranderen tot een wat meer romige substantie en kun je het prima aanbrengen. Dit masker wordt niet hard en is na ongeveer een kwartier erg gemakkelijk weer van je gezicht af te spoelen. De werking is heerlijk, verzachtend en zeer voedend. Ik raad iedereen met een droge of gevoelige huid aan dit masker eens te proberen. Met een potje van 75 gram kun je ongeveer 3 keer doen en je bewaard het potje in de koelkast.

Lush heeft nog veel meer verse maskertjes voor verschillende huiddtypes zoals Brazened Honey, Love Lettuce en nog veel meer. Op deze pagina vind je de diverse maskers. Nieuwsgierig naar het nieuwe Oatfix maskertje? Breng dan snel eens een bezoekje aan een van de Lush winkels in Nederland en Belgie of bezoek de website van Lush, je kunt daar ook online bestellen! 

Deel dit artikel
Back to top