Algemeen

Favoriete beauty-producten!

Je kent het wel, soms heb je van die producten waarvan je na de eerste keer gebruiken denkt: Hier wil ik nooit meer zonder! Producten die je standaard in je kast hebt staan en waar je nooit zonder wilt zitten. Ik ben ontzettend benieuwd welke producten dat voor jullie zijn! Plaats in je reactie je top drie van favoriete beautyproducten, dat mag natuurlijk van alles zijn, van douchegels, tot en met lipverzorgings producten en van shampoo tot voetenmaskertjes. Alles mag! Vertel er wel even bij wat die producten voor jou zo bijzonder maakt! Lees snel verder voor de top 3 van de Lushious Beauty redactie.... Top drie van Wenvers:

Rosebud salve

Ik begrijp niet dat ik ooit zonder deze fantastische lippenbalsem door het leven ben gegaan. Ik mag wel bekennen dat ik een tikkeltje verslaafd ben. Dit is een heerlijke zachte vaseline achtige balsem die mijn lippen de hele dag zacht en soepel houd. Daarnaast ben ik dol op de zachte geur. Ik heb drie tinnetjes in huis. Eentje naast de computer, eentje naast mijn bed en de laatste zit in mijn handtas. MAC - Sharkskin shadestick Helaas is dit een discontinued product, maar de Sharkskin shadestick is toch wel een van mijn beste make up vrienden. Ik gebruik deze heel vaak als basis onder mijn bruine en grijze oogschaduw. Hierdoor hoef je eigenlijk maar een laagje oogschaduw op te brengen om direct een dekkend effect te krijgen. Gelukkig heb ik nog twee exemplaren in huis, en zijn ze heel zuinig in gebruik, dus voorlopig zit ik nog goed! Seche Vite fast dry Topcoat Degene die deze topcoat heeft ontwikkeld die moet een standbeeld krijgen! Vroeger deed ik altijd zeker een uur over het lakken van mijn nagels en dan vaak had ik nog de "lakenkreukels" op mijn nagels staan wanneer ik vlak voor bedtijd mijn nagels had gelakt. Allemaal verledentijd! Met de Seche Vite topcoat zijn mijn nagels in een paar minuten droog. De kunst is op de topcoat aan te brengen wanneer je nagellak nog net niet droog is. Op deze manier maak je een slijtvaste laag die zeker een week mee kan gaan! Top 3 van Menie:

Wimperkrultang

Hoe heb ik ooit zonder dit geweldige apparaatje gekunnen!! Je hebt ze van verschillende merken, de mijne komt gewoon van de Hema, en hij werkt buitengewoon fantastisch!! Even met de krultang je wimpers krullen en je oogopslag is meteen zoveel wakkerder, zoveel helderder. Zo zien je ogen en wimpers er altijd geweldig uit!

Oogschaduwbasis

Nog zo''n fantastisch product waar ik nooit meer zonder wil, is oogschaduwbasis. Ik zweer bij die van de Hema. Je brengt een klein beetje aan op je ooglid en smeert het goed uit. Daarna breng je je oogschaduw aan en het blijft gegarandeerd de hele dag perfect zitten. Zelfs op hete zomerdagen!

Masterpiece mascara

De beste mascara ooit wat mij betreft! Ik gebruik de originele versie, dus de niet waterproof, die vind ik het beste. Geeft de wimpers volume zonder te klonteren, zonder te verzwaren en scheidt ze mooi. Wat een goede mascara al niet voor je look kan betekenen Top 3 van Sistyria :

Lush Dream Cream

Ohhh dan staat bij mij op nummer 1 zowieso dreamcream van lush! Na talloze bodylotions, cremes en butters geprobeerd te hebben... Vooral in de winter heb ik een ontzettend droge huid. Als ik na het douchen me niet gelijk insmeer verga ik van de jeuk. Geen enkele andere creme heeft tot nu toe geholpen.

Oogschaduwbasis Urban Decay Primer Potion of Too faced shadow insurance

Mac Studio Sculpt concealer

De beste ooit, heeft gewoon geen uitleg nodig :P Top 3 van Lushious Babe:

CHI stijltang

Hoe ik het ooit zonder deze stijltang heb kunnen doen, begrijp ik echt niet? Ik kan echt niet meer zonder, na iedere wasbeurt moet ik de stijltang even door mijn haar halen anders zit het helemaal niet! En als door een wonder na 3 minuten met gebruik van de stijltang zit het perfect en dat blijft het ook! Alleen als het regent moet ik het nog een keer extra doen, maar dat is geen punt natuurlijk. Dit is een absolute musthave en er is geen andere stijltang die hetzelfde resultaat bereikt! Misschien een beetje duur in aanschaf, maar zeker zijn geld waard!

MAC 187 kwast

Als ik dan 1 kwast van MAC moet kiezen (wat eigenlijk niet mogelijk is...) dan zou het toch deze kwast moeten zijn! De 187 kwast is echt multifunctioneel want je kunt er van alles mee opbrengen : foundation, poeder, blush, cremeblush, maskers, highlight en vast nog veel meer! Dit is ook een echte musthave, zou niet meer zonder kunnen!

 

MAC Fast Response Eye Cream

Een hele fijne oogcreme die zorgt dat wallen verdwijnen en zorgt voor voldoende hydratatie, terwijl de creme ook erg prettig werkt i.c.m. make-up. Ik gebruik deze bijna 3 jaar dagelijks en ondanks mijn 39 jaar heb ik nog maar weinig last van lijntjes rond mijn ogen. ''s Avonds gebruik ik wel een iets rijkere oogcreme, nl. de Bobbi Brown extra oogcreme Zover dus onze beauty-producten top 3, wat zijn jullie onmisbare beauty items? Bijdrage van de hele Lushious Beauty redactie!

Deel dit artikel
Back to top