Algemeen

Review : Trind Cuticle Remover & Balsam

Zoals ik al in een vorige artikel had geschreven, ben ik heel enthousiast over de nagelverzorgingsproducten van het Nederlandse merk Trind! Vandaag wil ik 2 producten voor jullie reviewen, het zijn de Trind Cuticle remover en de Cuticle Balsam, dit zijn stap 1 en stap 2 in het Perfect nail system van Trind. Lees snel verder... Heb je last van zwakke of lelijke nagels? Misschien heb je weleens "fake" nagels gehad en zijn de nagels hierdoor in slechte conditie? Ben je een vervent nagelbijter en wil je nu ook weleens mooie, gladde en sterke nagels? Dan kan ik je echt de producten van Trind aanraden, deze producten zijn makkelijk verkrijgbaar want het is een Nederlands merk! In dit artikel review ik twee producten, maar er zijn nog veel meer mooie en fijne producten, dus hou deze website zeker in de gaten! Nu eerst een foto van mijn nagels voor de behandeling met de 2 producten:

Als eerste stap in het Trind Perfect Nail System gebruik je de Cuticle Remover, deze zorgt ervoor dat de vastgegroeide nagelriemen losgemaakt worden en eventueel makkelijk verwijderd kunnen worden. Als de nagelriemen vastgegroeid zijn, belemmerd dat de groei van de nagels, ook kan dit ervoor zorgen dat de nagels niet meer glad zijn maar juist een bobbelig oppervlak hebben. Dit is echt de basis van de nagels, dus die moet in goede conditie zijn. Dit product hoef je maar 1 keer per 4 weken te gebruiken.

De Cuticle remover is een witte, transparante balsem die heel prettig ruikt en makkelijk is op te brengen. Wees wel voorzichtig met dit goedje, want omdat het alkali bevat is het schadelijk als het in jouw ogen komt! Je brengt de balsem met het kwastje op en laat het 5 minuten intrekken. Na die 5 minuten kun je de nagelriemen voorzichtig wat losmaken met een houten manicurestick (ook van Trind), daarmee kun je ook de nagelriemen die eventueel op jouw nagels zitten verwijderen. Nadat je dit gedaan hebt moet je even jouw handen wassen. Hier 2 foto''s, de eerste met de Cuticle remover op mijn nagelriemen en de tweede is een foto na de behandeling.

Na deze stap moet je altijd de Cuticle balsam gebruiken, dit product zorgt ervoor dat de pH-waarde van je handen weer hersteld wordt na het gebruik van de alkalische Cuticle remover. De balsam verzorgt de nagelriemen, verzacht de eventuele harde stukjes (dwangnagels) en bevordert de groei van de nagels. Ook zorgt de balsam ervoor dat het natuurlijke vocht beter wordt vastgehouden.

De Cuticle Balsam is een roze, transparante balsem die echt heel lekker ruikt! Het is de bedoeling dat je deze balsem gedurende 2 weken dagelijks gaat gebruiken, nadien kun je de balsem 1 keer per week gebruiken, of vaker als je dat prettig vind. Je brengt de balsem met het kwastje op de nagelriemen,laat het 2 minuten inwerken en masseert het dan goed in de nagelriemen, je hoeft het niet af te spoelen. Doordat het product vetvrij is kun je er zonder problemen direct nagellak na gebruiken, beter nog is om Trind Nail repair te gebruiken (daarover later meer).

Het resultaat mag er echt zijn, als je nu mijn ene hand naast de andere ziet (die ik dus nog niet gedaan heb) dan zien mijn nagelriemen er veel en veel beter uit. Ik gebruik de Trind nagelproducten nu iets langer dan 2 weken en sindsdien is er nog geeneen nagel afgebroken of beschadigd, dat is echt heel bijzonder voor mij. Ik heb geen echte zwakke nagels, maar als mijn nagels langer worden dan breken ze meestal toch wel af. Nu heb ik gewoon moeite met typen omdat mijn nagels zo lang en stevig zijn. Deze twee producten zijn te koop bij Douglas, Etos en DA, op de website van Trind vind je verder nog andere verkoopadressen bij jou in de buurt, het is zeker de moeite waard om er eens naar te gaan zoeken en ze te kopen,ik weet zeker dat je heel enthousiast zult zijn. De Cuticle Remover kost EUR 9,95 en de Cuticle Balsam kost EUR 13,95.

Bezoek ook eens de website van Trind voor meer tips en informatie over de producten! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top