Fashion

Fashion : zonnebrillen met open zijkant

Zoals jullie misschien wel hebben gelezen was ik vorige week jarig, één van mijn kado''s was een nieuwe zonnebril! Eigenlijk is dat zo''n beetje mijn standaardkado, omdat ik natuurlijk in een goed jaargetijde jarig ben en ik toch wel graag ieder jaar minstens 1 nieuwe bril koop/krijg. Goed, ik stond dus in een hele mooie brillenwinkel in het centrum van Rotterdam, het was kwart voor negen op koopavond en ik moest even snel een bril uitzoeken....waar moest ik beginnen??? Tja, ik had wel even vluchtig wat brillenmodellen bekeken op het internet maar had niets specifieks in mijn hoofd. Maar ik wilde eigen wel graag een bril van Tom Ford en dat vertelde ik ook tegen de verkoopster. Ze pakte toen direct een bril en zei dat dit de laatste nieuwe was en hij heel leuk zou staan....ze had helemaal gelijk!!!! Ik zette de bril op en was eigenlijk direct verkocht, helemaal perfect! Ik heb voor de vorm nog wel wat andere brillen gepast en hoe mooi ze ook waren, de eerste was toch de leukste, hoe kan het eigenlijk in een zaak vol met misschien wel 1.000 verschillende zonnebrillen! haha....ik heb dus de Tom Ford Anais gekocht in Shiny Black!

Wat mij in de winkel opviel was dat de nieuwere modellen allemaal een gedeeltelijk open zijkant hadden, meestal bij de glazen zelf maar soms ook in de pootjes. Ik heb even wat mooie modellen voor jullie op een rij gezet.

Dus....wil je helemaal hip & happening zijn?? Koop dan een bril met een soortgelijk model of kies een van de bovenstaande modellen! Ik ben in elk geval weer helemaal op de hoogte...al zal de nieuwste trend zich vast weer heel snel aandienen en loop ik weer "hopeloos" achter! Wil je nog meer mooie zonnebrillen bekijken? Kijk dan op de website van de Sunglasses Shop, een Engelse webwinkel met heel erg veel mooie zonnebrillen! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top