Nagel & Handen

Trind & Beautyscene workshop 10 februari 2012 - wil jij mooie, gezonde nagels?

Op vrijdag 10 februari 2012 organiseren wij, samen met één van onze favoriete nagelverzorginsmerken Trind, een gezellige en leerzame workshop in & bij hun nieuwe fabriek in Amersfoort. Wil jij nu eindelijk weleens weten hoe nagellak gemaakt wordt of kun jij nog steeds hulp en advies gebruiken bij jouw nagelverzorging? Heb je zin een een gezellige ochtend/middag samen met de redactie van Beautyscene.nl inclusief lunch en goodiebag? 

De Trind & Beautyscene workshop zal plaatsvinden op vrijdag 10 februari 2011 tussen 11 uur en 15 uur bij Trind in Amersfoort (Trind is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer). Wendy en Debbie zijn uiteraard bij de workshop aanwezig, zowel om verslag te doen voor Beautyscene, maar uiteraard ook om jullie eventueel tips en advies te geven.

Wij geven 10 persoonlijke uitnodigingen weg voor deze workshop, die geldig is voor twee personen, je mag dus een introducé meenemen die ook aan de workshop kan deelnemen. Je kunt de workshop alleen volgen als je die bij ons wint, er is geen andere mogelijkheid om deel te nemen aan deze unieke workshop!

Het programma zal er ongeveer als volgt uitzien:

11.00 uur : ontvangst & rondleiding door de nieuwe fabriek
12.00 uur : lunch verzorgt door Trind
13.00 uur : workshop nagelverzorging met producten van Trind o.l.v. een Trind expert
14.30 uur : workshop nagels lakken met de Trind Caring colors
15.00 uur : einde workshop

Uiteraard zullen jullie niet met lege handen het pand verlaten, voor alle deelnemers staat een fijne goodiebag klaar. Maar natuurlijk is dat niet het belangrijkste! We maken er een bijzonder gezellige ochtend & middag van en zullen jullie alles vertellen over hoe je het beste voor jouw nagels kan zorgen. Natuurlijk komen de mooie, verzorgende gekleurde lakjes van Trind, de Caring colors zeker ook aan bod! Wij hebben er bijzonder veel zin in, jullie ook?

Hoe maak je kans op deze unieke Trind & Beautyscene workshop? Dat is behoorlijk simpel:

  • vertel ons in een kort mailtje waarom jij graag mee wilt doen aan deze unieke workshop. Stuur jouw motivatie, samen met jouw naam & adres, door een mailtje te sturen naar winactie@beautyscene.nl
  • wil je extra kans maken? Laat dan een comment achter waarin jij vertelt welke kleur Caring color jij zou bedenken inclusief een goede bijpassende naam! (door een technisch probleem kan het zijn dat de comments verdwijnen, erg vervelend, stuur in dat geval een mailtje met alle gegevens naar het bovenstaande email adres)
  • je kunt uiterlijk t/m 3 februari 2012 jouw inzending insturen per mail, op zondag 5 februari 2012 krijgen de 10 gelukkigen een mailtje met daarin alle informatie
Ter info : tijdens de workshop zullen wij foto''s maken om die later eventueel te publiceren op Beautyscene.nl, hou daar rekening mee indien je je aanmeldt.

Wij kijken er heel erg naar uit om 10 lieve lezeressen & hun gasten te ontmoeten bij Trind, we vinden het erg leuk om onze liefde voor Trind nu eens live met jullie te kunnen delen. Aarzel dus niet en meld je aan voor dit unieke event & blokkeer vrijdag 10 februari 2012 direct in jullie agenda, je weet maar nooit of jij bij de gelukkigen hoort!
Deel dit artikel
Back to top