Nagel & Handen

KOH Vintage jeans collectie

KOH gaat dit voorjaar voor blauw en niet zomaar blauw, maar blauw in verschillende "jeans"tinten. Niet helemaal nieuw voor echte nagellakfans, want wie kent niet Les Jeans de Chanel van vorig jaar? Maar wel nieuw voor een van de fijnste Nederlandse nagellakmerken en ik moet jullie zeggen, de lakjes zijn prachtig! Of je nu houdt van lichtblauw of heerlijk fel kobaltblauw, KOH heeft het allemaal in hun Vintage Jeans collectie. Kijk zeker even mee naar onze foto''s en swatches...

De KOH Vintage Jeans lakjes liggen nu al in de winkels en zullen ook binnenkort verkrijgbaar zijn bij de verschillende online verkooppunten. Ik heb de lakjes even voor jullie op de foto gezet.

v.l.n.r Rock chick, Romantic flair en Bohemian chic - zonder flits -

- met flits -

Rock chick - diep kobalt blauw

Romantic flair - zachte, frisse, helder blauw

Bohemian chic - subtiel jeans blauw met een grijze ondertoon

v.l.n.r. Rock chick, Romantic flair en Bohemian chic

v.l.n.r. Casual blue, Grungy touch & Urban style - zonder flits -

- met flits - 

Casual blue - diep, jeans donkerblauw

Grungy touch - donker, jeansblauw met zilveren glitters

Urban style - zwart met een zilveren glitter

v.l.n.r. Casual blue, Grungy touch en Urban style

De kleuren zijn echt erg mooi, de kwaliteit van de lakjes is bijzonder goed te noemen. Op de foto''s heb ik alle lakjes in 2 laagjes opgebracht, maar de 4 donkerste kleuren zijn met één laagje eigenlijk al prima dekkend. De lak droogt echt razendsnel en is zelfs zonder topcoat vrij langhoudbaar, mede doordat er topaas wordt toegevoegd aan de lakjes.

Je vindt de lakjes van de KOH Vintage Jeans collectie voor EUR 14,95 bij de vaste KOH verkooppunten zoals De Bijenkorf (ook online), Parfumerie Douglas en hun eigen webshop.

Hebben jullie al blauwe nagellakjes in huis? Aan welke tint geef jij dan de voorkeur? En hoe combineer je blauwe nagellak met kleding? Met jeans...natuurlijk, maar het kan natuurlijk ook op andere manieren, laat het ons weten!

Deel dit artikel
Back to top