Nieuws

Nieuw in Nederland - Origins, probeer het gratis uit!

Vanaf vandaag is het mooie, "groene" merk Origins eindelijk te koop in Nederland. Origins is in 1990 opgericht, mede omdat het moederbedrijf (Estée Lauder Companies) een complete collectie natuurlijke verzorgingsproducten wilde aanbieden voor zowel mannen als vrouwen. De producten van Origins bevatten krachtige plantenextracten, organische ingrediënten en 100 % natuurlijke, essentiële oliën. En jij kan het eerst Origins product gratis testen, lees even verder.

Kracht van de natuur
De natuur is sterk. Veel van ''s werelds belangrijkste farmaceutische producten zijn ooit begonnen als plantaardige geneesmiddelen. Planten zijn net zulke krachtige antibiotica als andere geneesmiddelen. Planten kunnen de huid verstevigen en bevochtigen, tekenen van veroudering bestrijden, zichtbare roodheid verminderen en een beschadigde huid reactiveren en zichtbaar herstellen. Bij Origins, bestuderen we het gebruik van actieve stoffen uit planten, aarde- en zeesubstanties en natuurlijke hulpbronnen uit diverse culturen

, zegt Jane Lauder, Global President en General Manager van Origins.

Onze formules zijn gebaseerd op deze krachtige, oude ingrediënten en de wijsheid die voortkomt uit het gebruik van planten. Met de meest geavanceerde technologieën die tot onze beschikking staan, perfectioneren, vormen en verfijnen wij ze vervolgens voor de moderne maatschappij. Door ons gebruik van technologie en wetenschap zijn onze producten bovendien effectief, veilig en betrouwbaar.

De producten

Origins heeft een aantal verschillende productlijnen:

  • Plantscription Anti-aging serum - één van de laatste innovaties van Origins, een serum dat belooft dezelfde werkzaamheid te hebben als retinoidezuur, het recept dat dermatologen uitschrijven om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Maar dan uiteraard wel zonder de vervelende bijwerkingen, dit serum wordt druk door ons getest, we komen er later op terug. (30 ml EUR 62,50)
  • Youthtopia - het natuurlijk alternatief voor schoonheidslaapjes - de productlijn met als belangrijkste ingredient rozenwortel, een klein en behoorlijk taai plantje dat onder barre omstandigheden leeft in Siberië. Toegepast in de verschillende producten van de Youthtopia lijn zorgt het voor herstel van de gestresste en vermoeide huid.  De collectie bestaat uit: een ouderdomscorrigerend serum , een verstevigende oogcreme, een verstevigende huidcreme, een verstevigende huidlotion en een huidverstevigende foundation.
  • Modern Friction - het natuurlijk alternatief voor microdermabrasie - Japanse vrouwen weten het allang, rijst zorgt ervoor dat hun huid mooi glad blijf. Origins gebruikt de kracht van rijst om een ruwe huid weer zacht maken. Omdat rijstzetmeel van nature kleverig is, wordt het vuil samengebonden en de huid geolied. De collectie bestaat uit twee, veelbelovende scrubs, één voor het gezicht en één voor het lichaam. Hier ben ik heel erg benieuwd naar! (prijzen tussen de EUR 44 en EUR 47)
  • A Perfect World - het natuurlijke alternatief voor de eerste verouderingstekenen -Dat groene thee goed voor ons is, is inmiddels voor de meesten wel duidelijk, maar Silver Tip  witte thee bevat zelfs nog meer anti-oxidanten, die kunnen de huid zeer goed beschermen tegen schadelijke invloeden. Perfect als je de huid wilt beschermen tegen huidveroudering. De collectie bestaat uit:  een huidbeschermer , een antioxidante reiniger, een bevochtigende lotioneen antioxidante moisturizer, een verstevigende moisturizer voor de ogen, een reinigende body creme en een intens hydraterende body creme en lotion. (prijzen tussen de EUR 25 en EUR 59)
  • Dr. Andrew Weil for Origins Mega-Mushroom Skin Relief - het natuurlijke antwoord voor een snel herstel van een rode en gevoelige huid - Samen met dr. Andrew Weil, een medicus van de Harvard universiteit, botanist en ''s werelds leidende autoriteit op het gebied van integrale gezondheid, is kan een rode, geïrriteerde huid veroorzaakt worden door een overreactie op stimuli zoals extreme weersomstandigheden, contact met vreemde substanties, emotionele stress of vermoeidheid. Na verloop van tijd kunnen deze ontstekingen de huidbescherming verzwakken en voortijdige veroudering veroorzaken. Om de huid te kalmeren en te herstellen in de kracht van paddenstoelen gebruikt in een zeer uitgebreide range producten. De collectie bestaat uit: geavanceerd huidherstellend gezichtserum, huidherstellende gezichtscreme, huidherstellende gezichtslotion,huidherstellend gezichtsmasker, huidherstellend behandelingslotion, huidherstellende gezichtsreiniger, huidherstellend oogserum,huidherstellende oogmake-up reinigingspads en de huidherstellende body creme. (prijzen tussen EUR 20 en EUR 80)
  • Make A Difference- het natuurlijke alternatief voor een droge, beschadigde huid -De Roos van Jericho, een plant die in de woestijn leeft is het key-ingrediënt voor deze lijn. De collectie bestaat uit: rijke verjongende creme, huidverjongende lotion, huidverjongend masker, huidverjongende kuur en huidverjongende handcreme. (prijzen tussen EUR 20 en EUR 45)

Origins

brengt dus een behoorlijk assortiment aan producten mee naar Nederland, wat je hierboven zit staan is zeker niet alles. Inmiddels hebben we al enkele producten uitgeprobeerd en ze beloven veel goeds. We komen uiteraard nog vaker bij jullie terug met reviews en zullen zeker producten nader uitlichten. 
Belangrijk om te weten is ook dat de producten van Origins geen parabenen, ftalaten, propyleenglycol, minerale oliën, para-aminobenzoëzuur, paraffine, diethanolamine en dierlijke ingrediënten (uitgezonderd diervriendelijke honing en bijenwas) bevatten.

Je vindt de producten van Origins exclusief bij Parfumerie Douglas, de producten zijn ook in hun online shop te vinden.

Wil jij kennis maken met Origins? Dan hebben ze nu een bijzonder leuke actie i.s.m. Parfumerie Douglas, in verschillende filialen kun je nl. vanaf volgende week een willekeurig cosmeticaproduct omruilen tegen de Checks & Balances (facewash t.w.v. EUR 19,50 150 ml). Neem zeker een kijkje! 

Deel dit artikel
Back to top