Nagel & Handen

Review & swatches - Zoya True collectie

Een paar dagen geleden heb ik jullie al een kleine sneak preview gegeven van een van de kleurtjes uit de True collectie van Zoya. De kleuren uit deze kleuren zijn lekker fris en zijn wat mij betreft allemaal een schot in de roos. Nieuwsgiering naar de resterende kleurvarianten? 


De Zoya True collectie bevat  zes genaamd Cho, Bevin, Skylar, Tru, Farah en Lotus. Ik vind alle kleuren enorm draagbaar en fijn in gebruik. De lakjes geven allemaal een uitstekende dekking in twee laagjes en hebben een zeer goede houdbaarheid. Eerder konden jullie al even kennis maken met Farah, vandaag kunnen jullie alle lakjes even op een rijtje bewonderen.


Farah is een crème/beige nagellak met grijze ondertoon. De kleur doet mij denken aan schelpen en stenen, heel natuurlijk en mede dankzij de crème finish wonderschoon. Ik vind Farah persoonlijk de mooiste kleur uit de True collectie, samen met de kleur die jullie hieronder zullen zien!

Bevin is een midden bleek groene nagellak met een crème finish. De nagellak bevat een vleugje grijs en daarom heeft deze variant een ‘dusty’ uiterlijk. Ik draag deze variant nu twee dagen en krijg enorm veel complimentjes over de  prachtige kleur. Daar houd ik van!

Skylar is het blauwe broertje uit de Zoya true collectie. Deze nagellak is koel midden blauw met en grijzige ondertoon. De nagellak bevat als klap op de vuurpijl (kan het nog mooier?) ook nog een metallic zilver/parelmoer microglitter die zorgt voor een mooie finish.
Cho is zo’n nagellakje waarmee je –net zoals met Farah – alle kanten op kunt. De nagellak is nude, behoorlijk draagbaar en is warmer wanneer je hem vergelijkt met Farah. Deze nagellak bevat voor zover mogelijk een mictroglitter/shimmer die nog fijner is dan de microglitter in de blauwe Skylar nagellak.
Lotus is een van de twee paarse nagellakjes die de True collectie rijk is. Dit is de meest ‘dusty’ variant van de twee en oogt midden paars met een behoorlijk grijze twist. Ook in deze variant vind je een prachtige licht paars/fuchsia microglitter/shimmer die behoorlijk opvalt.
Tru bevat net zoals de paarse Lotus ook een paars/fuchsia microglitter/shimmer die wat meer neigt naar brons. Deze paarse tint is wat meer opvallend en uitgesproken en geeft als uitzondering op de True collectie regel een dekking in slechts een laagje!

Tja, wat kan ik zeggen.. Wat mij betreft had deze collectie net zo goed de Wendy collectie kunnen heten, want hij is mij behoorlijk op het lijf geschreven. Niet te opvallend en lekker draagbaar. De Zoya True collectie (EUR 12,00 per stuk) is momenteel verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl.

Onze lezeressen ontvangen een korting van 10% op het volledige assortiment (ex verzendkosten) met code: beautyscene.
 

Deel dit artikel
Back to top