Nieuws

Yes To Baby Carrots: Verzorgingsproducten voor babyhuidjes!

Yes To... ontwikkelt al jaren assortimentslijnen met natuurlijke verzorgingsproducten. Naar alle waarschijnlijkheid kennen jullie allemaal Yes To Carrots, Yes To Tomatoes, Yes To Cucumbers en Yes to Blueberries. Maar wisten jullie ook dat er een speciale Yes To Baby Carrots lijn bestaat?
De Yes To Baby Carrots lijn bevat een mooie selectie van biologische verzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de tere en kwetsbare huid van baby’s en jonge kinderen. De babyhuid is niet alleen kwetsbaarder maar laat ook makkelijker (schadelijke) stoffen door. Om deze reden is het ontzettend belangrijk om voor hen producten te gebruiken die speciaal ontwikkeld zijn voor deze doelgroep. Agressieve of ongeschikte producten kunnen leiden tot allergieën of eczeem.
Yes To Baby Carrots is een lijn die bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, de producten voeden, verzachten en kalmeren de huid van jouw baby. De producten zijn vrij van parabenen, petroleum en zijn SLS-vrij. In Nederland vinden we een viertal producten in het assortiment waarmee je jouw kleintje(s) van top tot teen kunt verzorgen zoals de Bubble Bath. Dit is een mild en licht schuimend badproduct dat het kwetsbare huidje van jouw baby verzorgt en niet uitdroogt. Dit product prikt niet in de ogen en is hypoallergeen.

Yes To Baby Carrots Diaper cream is een stevige zalf die qua structuur doet denken aan zinkzalf. Deze helpt bij luieruitslag door een verzorgende en beschermende laag aan te brengen. Overigens bevatten de producten uit deze lijn onder andere biologische aloë vera, meloen en vitamine E. Ook de Shampoo & Body Wash is een fijn mousse product dat niet alleen voor baby’s lekker zacht en mild is, mijn kinderen die al heel lang geen baby’s meer zijn, vinden schuim/mousse heerlijk om te gebruiken onder de douche!

  • Yes To Baby Carrots - Nourishing Baby Lotion (EUR 9,75 – 200 ml)
  • Yes To Baby Carrots - Shampoo & Body Wash (EUR 9,95 – 300 ml)
  • Yes To Baby Carrots Diaper cream (EUR 9,95 – 80 ml)
  • Yes To Baby Carrots Bubble Bath (EUR 9,95 – 350 ml)
De producten uit de Yes To Baby Carrots lijn zijn verkrijgbaar bij Sephora (V&D). Wil jij de producten online bestellen dan kan dat ook bijvoorbeeld via Biocosmetica.nl.  
?>
Deel dit artikel
Back to top