Nieuws

Les Jeans de Chanel, vanaf 1 maart 2012 bij de Bijenkorf (avant premiere in Amsterdam)

Goed nieuws voor nagellakfans & fans van Chanel, Les Jeans de Chanel komen eindelijk weer naar Nederland. In augustus 2011 bracht Chanel speciaal voor Fashion''s night out een collectie van 3 lakjes uit, geïnspireerd op de jeans. De lakjes waren zeer lastig verkrijgbaar, maar daar gaat vanaf 1 maart 2012 verandering in komen, ze worden dan verkocht in Chanel counter van De Bijenkorf (edit : niet alleen bij de Bijenkorf, maar ook bij de andere Chanel verkooppunten!). De Bijenkorf Amsterdam heeft op 9 februari 2012 de avant-premiere, daar zullen de lakjes al over enkele dagen verkocht gaan worden. Kijken jullie even mee naar wat swatches en foto''s?

Les Jeans de Chanel horen alledrie al enkele maanden tot mijn nagellakstash en ik ben daar behoorlijk blij mee, ik heb zeker een zwak voor blauwe nagellak. Heel wat jaren geleden was er ooit een kobaltblauwe nagellak van Bourjois waar ik erg blij mee was, die liefde is echt blijven bestaan.

De lakjes van Les jeans de Chanel zijn lekker gevarieerd, de lichtblauwe Coco Blue is de kleur van een mooie, vale versleten jeans...zo één die je nooit uit zou willen doen! Blue Boy is een medium blauwe jeanskleur met een vleugje grijs, de lak is genoemd naar de grote liefde van Coco Chanel, Boy Capel. Blue Rebel is diep indigo, een nieuwe jeans die net uit de winkel komt, behoorlijk chique en niet zo "ruig" als de andere twee.

v.l.n.r. Coco Blue, Blue Boy en Blue Rebel

De Bijenkorf Amsterdam heeft de premiere van de nieuwe nagellakjes van Chanel, je kunt ze daar al vanaf 9 februari 2012 kopen, de rest van de filialen en de overige verkooppunten volgen op 1 maart 2012. De lakjes van Les Jeans de Chanel gaan EUR 23,00 per stuk kosten, of de lakjes in het vaste assortiment blijven weet ik niet zeker, daar moet ik nog  een bevestiging van krijgen, ga er voor nu maar vanuit dat ze slechts tijdelijk te koop zijn, inmiddels weet ik dat Coco Blue een limited edition is, de andere twee lakjes blijven wel in het vaste assortiment!

Blij dat de lakjes van deze collectie toch nog in Nederland te koop zijn? Stonden de kleurtjes ook op jouw wishlist?

Deel dit artikel
Back to top