Nagel & Handen

NOTD - China Glaze Techno (Electro Pop collectie)

Zijn jullie aan het genieten van de sneeuw en de vorst of verlangen jullie stiekem toch wel een klein beetje naar de lente? Ik moet bekennen dat ik de wereld bijzonder mooi vind momenteel, en vooral wanneer ik mezelf een beetje warm kleed is het allemaal goed te doen. Zitten jullie klaar voor een winterse NOTD?

In dit artikel hebben jullie alles kunnen lezen over de mooie China Glaze Electro Pop collectie. In deze collectie vinden jullie een vreemde eend terug tussen al die kleurige nagellakken en dat is de Techno variant. Deze heeft een transparante basis waarin twee verschillende soorten glitters zijn verwerkt. Allereerst vind je kleine ronde holografische glitters en daarnaast bevat de nagellak ook nog achthoekige grotere zilveren holografische glitters

.

De combinatie die ik vandaag draag wordt door het gebruik van de Techno nagellak behoorlijk ijzig, precies zoals het er daarbuiten uitziet. Grappig genoeg is het zo dat wanneer je dezelfde topper over een roze of andere fellere kleur nagellak aanbrengt je een heel uitbundig en zomers effect creëert. Kortom: De Techno nagellak is behoorlijk veelzijdig. Op mijn nagels draag ik trouwens de blauwe Electric Beat nagellak met een laagje Techno glitternagellak.

De bovenstaande Techno nagellak en alle andere lakjes uit de China Glaze Electro Pop collectie (EUR 5,95 per stuk) zijn verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Onze lezeressen ontvangen een korting van 10% op het volledige assortiment (ex verzendkosten) met code: beautyscene.
 

Deel dit artikel
Back to top