Inspiratie & Tutorials

Wendy's Valentijnsdag tips!

Op 14 februari is het Valentijnsdag. De oplettende lezer weet dat hij bij mij thuis altijd Valentijnsdag is, maar dat kan ook niet anders met een zoon die geboren is met de naam Valentijn. Vandaag heb ik mijn favoriete beauty-cadeautjes voor de dag van de liefde even op een rijtje gezet. Kijken jullie mee?
 
Traditiegetrouw heb ik voor mijn persoonlijke Valentijnsdag tips een selectie van rode en roze beauty-cadeautjes gemaakt. De presentjes die je hieronder ziet kun je onderverdelen in cadeautjes voor jezelf om te je te helpen jouw Valentijn mee te veroveren tot cadeautjes die je gezellig met jouw geliefde kunt gebruiken.
Op de eerste afbeelding hieronder zien jullie de Granaatappel Verzorgingsdouche (EUR 7,95 - 200 ml) van Weleda. Deze milde crèmedouche reinigt het lichaam niet alleen, maar verzorgt en helpt beschermen tegen uitdrogen. De geur is heerlijk en de mooie rode verpakking zorgt vast voor veel gezamenlijk doucheplezier.

De Comfort Zone Skin resonance fluid (EUR 58,75 - 30ml) is bevat unieke kalmerende en beschermende mix van herstellende ingrediënten die zowel jij als jouw wederhelft kan gebruiken, een unisex huidverzorgingsproduct. Samen een flesje delen, klinkt dat nu niet romantisch? De fluid is geschikt voor de gevoelige huid en trekt lekker snel in.

Is de Lookx Mini lipgloss (EUR 5,95 per stuk) niet enorm schattig? Onderschat deze kleine lipgloss niet want ze tovert jou binnen een paar seconden om tot een echte vamp. Welke man kan een mooie vrouw met rode glanzende lippen nu weerstaan? De lipgloss is trouwens verkrijgbaar in acht verschillende kleuren.

Heb jij jouw Valentijn veroverd? Dan moet je snel een sessie plannen waarin jullie elkaar kunnen insmeren en masseren met de Bodyolie Rozen (EUR 17,50 - 75 ml) van Dr. Hauschka. Deze bevat onder andere het extract van Damascener rozen en etherische rozenolie. De heerlijk geurende olie voedt de huid van jou en je geliefde en zorgt ervoor dat je beiden lekker kunt ontspannen.

Ik ken geen man die het niet mooi vindt wanneer de nagels van zijn geliefde rood gekleurd zijn. De warm rood/roze/oranje China Glaze Make Some Noise nagellak (EUR 5,95) is een bijzonder mooi voorbeeld van rood met een twist.

Bij Greenland vind je natuurlijke producten (vanaf EUR 4,95) in prachtige jasjes. Dit boxje bevat onder andere een natuurlijke lip balm, die zeer goed wordt opgenomen door de lippen en niet vet aanvoelt. Lijkt mij een essentieel onderdeel van het gemiddelde Valentijn verover-plan. Voor zachte en kissable lips!

Voor red-hot-lips zit je goed met de Max Factor lipstick Ruby Tuesday (EUR 12,49) Deze heeft een mooie intens rode kleur en een semi matte finish die ook nog eens enorm goed blijft zitten. Ook een aanrader om een zoen-afdruk te maken op de Valentijnskaart die jij binnenkort misschien wel gaat verzenden!

De Essence Colour & Go nagellakken (EUR 1,29 per stuk) zijn behoorlijk populair. Dat is natuurlijk niet zo gek wanneer je de prijs/kwaliteit verhouding bekijkt. Op de afbeelding zien jullie de kleur Fame Fatal. Tja, die naam zegt natuurlijk alles!

Voor de heren die stiekem meelezen heb ik nog een ultieme liefdesverklaring-tip voor jouw geliefde. De Chanel Harmonie de Printemps Blush horizon de Chanel (EUR 55,00 - limited edition) is namelijk echt een wonderschoon cadeautje waar iedere vrouw vooral vallen! 

Go for the Pinks van Misa (EUR 6,95 per stuk) is onderdeelvan de Hip To My Jive collectie en waarschijnlijk een van de mooiste roze classy nagellakjes van dit moment. De zachte crème roze nagellak is lekker draagbaar en dat is natuurlijk wel zo handig wanneer je niet alleen met Valentijnsdag van roze nagels wil genieten, maar ook the day after.

Ik ben stiekem een beetje verliefd. Dat ben je toch al jaren hoor ik jullie zeggen? Dat klopt helemaal maar deze keer heb ik mijn oog laten vallen op de Living Nature Lipstick in de kleur Laughter (EUR 20,00 per stuk). De prachtige zacht midden roze hydraterende lipstick geeft mijn lippen een mooie subtiele toch aanwezige kleur en droogt de lippen niet uit. De lipstick is overigens verkrijgbaar in 10 kleuren. Deze lipstick verschijnt zeker in mijn favorietenlijstje van februari, dan zal  ik de kleur ook even op mijn lippen laten zien!

De Amazing Grace eau de toilette(EUR 39,95 - 60 ml) is een heerlijke comfortabele geur waar niet alleen jij, maar ook zeker jouw wederhelft van zal genieten wanneer je deze draagt (heren.. letten jullie op?). De geur bevat roos, fresia, lelietjes-van-dalen, jasmijnbloesem, grapefruit, mandarijn, bergamot en muskus. Dit laatste ingrediënt staat bekend om zijn aantrekkingskracht!
De nagellakjes uit de Zoya Fleck Effect collectie (EUR 12,00 per stuk) zorgen voor vlammende nagels. Wil jij er zeker van zijn dat je een vlammende avond gaat beleven, dan moet je echt even een van deze lakjes aanschaffen.  Chloe is de roze variant en meer dan geschikt om Valentijn in vuur en vlam te zetten.

Zijn ze niet schattige deze Bomb cosmetics bath ballistics (EUR 2,95 per stuk)? Deze zijn handgemaakt, en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Deze varianten zijn meer dan geschikt voor een romantisch momentje samen in de badkuip! Je vindt de bath bombs bij Baboba.nl (niet online) maar wanneer je een mailtje stuurt via de website kunnen ze ook per post verzonden worden.


Ik ben inmiddels wel behoorlijk benieuwd welk beauty cadeautje jullie jezelf, jouw geliefde of geheime Valentijn zullen gaan geven. Een ding is zeker, met de bovenstaande producten zullen jullie het heel gezellig hebben!  

Deel dit artikel
Back to top