Nagel & Handen

Essie nagellak en verzorgingsproducten - vanaf maart 2012 goedkoper & beter verkrijgbaar

Goed nieuws voor liefhebbers van Essie nagellak! Dit jaar wordt het jaar van Essie, de geweldige nagellakjes waar wij al jaren fan van zijn, zullen Nederland gaan veroveren. Vanaf maart 2012 zal een mooie selectie van 100 Essie nagellakjes bij veel meer verkooppunten verkocht gaan worden, samen met de nagelverzorgingsproducten die ook zeer goed staan aangeschreven. Al 30 jaar staan de lakjes van Essie te boek als een van de beste nagellakken met prachtige, modieuze kleuren, niet voor niets bestaat mijn Essie nagellakjes stash uit meer dan 200 lakjes! Lees vooral even verder...

Dertig jaar geleden is Essie opgericht door Essie Weingarten, speciaal om te voldoen aan de eisen van de professionele manicuresalon. Inmiddels is Essie al jaren bekend bij de "normale" consument die ook buiten de manicuresalons goed voor de dag wil komen. Essie lakjes zullen vanaf volgende maand te koop zijn in een speciale consumentenversie, de lak zal iets dikker van consistentie zijn, het kwastje breder en (het beste van alles) ze worden zelfs iets goedkoper!

Essie heeft 100 van haar musthave kleurtjes geselecteerd die verkijgbaar zullen zijn bij verschillende drogisterijen, er wordt gesproken over de DA en Etos maar bevestiging hebben we officieel nog niet gehad. Stel je toch eens voor, 100 prachtige Essie lakjes om uit te kiezen bij een Etos....dat is toch geweldig? Edit : inmiddels is het zeker, eind maart zullen de lakjes bij DA te vinden zijn en vanaf eind april ook bij Etos.

corals
deeps/blues/greens
neutrals
pinks
reds
plums
roses

Naast de 100 kleuren in de vaste collectie zal er 4 keer per jaar een seizoenscollectie uitkomen, iets waar wij nagellakfans natuurlijk allang bekend mee zijn. De seizoenscollectie van Essie bestaat vrijwel altijd uit 6 nieuwe, tijdelijk verkrijgbare nagellakjes. Op zich is dit allemaal niets nieuws voor de echte Essie fans, maar dan zijn jullie toch weer helemaal op de hoogte en zijn jullie niet zo verbaast als je eind maart de Essie lakjes tegenkomt bij DA (en vanaf eind april bij Etos).

nudes
Ik heb het beste nieuws voor het laatst bewaard, de Essie lakjes gaan EUR 9,99 per stuk kosten, een prijsverlaging van bijna 30 %! En daar worden we natuurlijk met zijn allen heel blij van!
Deel dit artikel
Back to top