Nieuws

Eindelijk - MAC Naturally is online te bestellen bij De Bijenkorf

Vorige week zaterdag 4 februari 2012 lag de MAC Naturally collectie bij de verkooppunten en vandaag zijn de producten (althans het merendeel van de collectie) ook te vinden in de online shop van De Bijenkorf!
Handig als je nog geen tijd hebt gehad om naar een MAC counter te gaan en toch nog wel graag die mooie MSF Redhead wil hebben (wie wil dat nu niet?). Kijk daarom snel even verder...

Natuurlijk zijn de mooie MAC Mineralize skin finishes ofwel MSF''s (EUR 27,50) echte aanraders, maar ook de #286 kwast (EUR 37,00) en de mineralize blushes (EUR 22,50) zijn echte aanraders! Oh ja, de meeste producten zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar, wacht dus niet te lang met bestellen, voor je het weet zijn de producten alweer uitverkocht.
Ook de MAC Mineralize skincare collectie en de Mineralize perfectly finish, met de geweldige mineralize concealer & losse foundation staan inmiddels in de webshop. Binnenkort volgt nog een review van enkele van de producten uit deze collecties.

Check dus snel de online shop van De Bijenkorf en vergeet niet bij de parfumafdeling te kijken, de geuren zijn vrijwel allemaal 20 % afgeprijsd voor Valentijnsdag en dat is altijd meegenomen.
Deel dit artikel
Back to top