Nieuws

MAC's Elke doet verslag van NYFW AW 2012 - dag 3 en 4

New York is momenteel het middelpunt van de mode & beauty wereld, sinds op 9 februari New York Fashion Week van start is gegaan. Achter de schermen van de shows worden de nieuwste make-up producten getoond en uitgeprobeerd, wij hebben een geweldige verslaggeefster ter plaatse die exclusief voor ons verslag doet, de geweldige Elke Willemen, senior make-up artist van MAC Benelux.
Elke doet zo vaak ze kan verslag van haar belevenissen in New York, je leest echt de heerlijkste verhalen terug en natuurlijk deelt Elke ook de backstage geheimen met ons, denk bijvoorbeeld aan de nieuwe producten! 
Prachtige zonsondergang in New York
Elke heeft de afgelopen dagen minder tijd gehad om een eigen verslagje te schrijven, daarom zie je in dit verslag iets meer foto''s en Elke''s punten door mij vertaald naar tekst. Morgen zul je Elke''s eigen verslag weer kunnen lezen, het is natuurlijk ook een gekkenhuis daar in New York.
Nog een sneak peek van een nieuwe MAC collectie voor herfst/winter 2011
Test Doo.Ri met Tom Pecheux, hij''verkoopt'' zijn look ook makkelijk, zo hoeft hij amper retouches te doen, de hand van de meester!
Gelukkig toch nog wat tijd gevonden om te shoppen bij Victoria''s Secret
De eco fashion van M.Patmos werd getoond in een showcase op de 8e verdieping van Milk studios, dit keer hadden we eens een geweldig uitzicht!
Lyne Desnoyers is de key artist voor deze show, ze heeft gekozen voor warme, bruinoranje kleuren


M.Patmos, de line up
De test voor de show van Peter Som, opnieuw door de meester Tom Pecheux

Lunch met enkele collegaatjes waaronder Charlotte, wat een waanzinnige wimpers had zij, dus wij benieuwd en ze had dezelfde wimperlengte als mij 4 maanden geleden en nu zijn ze dus gegroeid, als ze knippert maakt ze wind, niet normaal! Ik heb voor jullie een fotootje gemaakt, enkelen zullen het misschien wel kennen: Neu Lash.

Doo.Ri  door Tom Pechauex, Witte eyeliner Fascinating Eye Kohl en Gesso matte oogschaduw op ooglid, een mix van Breezy blush en Bone Beige als blusher en onder de wenkbrauw, Mattene Lipstick in Hazy Lilac (new) en Gesso erover.

Beide looks vrij matte, geen natte highlighters meer, eerder drogere finish, niet poederachtig maar een zachte waas van huid en kleuren.
Laatste touch-ups van Tom Pecheux bij Peter Som
De modellen gaan de catwalk op bij Peter Som

Deze winter zullen we veel warme bruintonen zien.. Amber, saffron, honey, caramel, mooie naturel maar dan wel warm en niet te grijzig. Wil je iets meer uitgesproken dan zien we ook kleuren als paars, lila en plums gecombineerd met diep rood. Volgens de kenners hier is "Red is the new black" en het motto zal zijn "Relaxed everyday elegance"

Thanks, Elke voor de geweldig foto''s en kijkjes achter de schermen, je kunt je voorstellen dat de Neu lash inmiddels al onderweg is naar mij, want WOW.....ik wil ook echt zulke wimpers, ze zijn geweldig! Neem jij ook een tube mee? Morgen weer een nieuw verslag van Elke, rechtstreeks vanuit New York!

Deel dit artikel
Back to top