Nieuws

Word jij het nieuwe gezicht van Bobbi Brown? Be pretty powerful!

Sinds gisteren is er een geweldig leuke campagne van Bobbi Brown van start gegaan, waarin ze op zoek gaan naar een Pretty Powerful gezicht voor Bobbi Brown? Be pretty, be powerful is de slogan waarin de echte Bobbi Brown-vrouw zich zeker zal herkennen, de vrouw die zichzelf met de mooie producten mooier maakt waardoor ze nog sterker de wereld in stapt! Iedereen kan het, zeker met een beetje hulp van de geweldige make-up artiesten van Bobbi Brown. Ook jij maakt kans om het gezicht van Bobbi Brown Nederland te worden, als je meedoet met de wedstrijd op Facebook!


Bij Bobbi Brown is iedere vrouw van harte welkom, de filosofie van Bobbi Brown is dat je iedereen nog mooier kunt maken door haar goede punten te accentueren (en misschien de minder goede punten te camoufleren), zonder dat je compleet transformeert in een ander persoon. Tenslotte moet je, ook met make-up, altijd de mooie vrouw blijven die je bent! Maar hé....we kunnen natuurlijk heus wel een leuk kleurtje op de lippen of wangen gebruiken en die donkere kringen mogen heus ook wel wat minder zichtbaar zijn, ook daar helpen de producten van Bobbi Brown bij.


Bobbi Brown Nederland is sinds gisteren op Facebook op gegaan zoek naar het Nederlandse gezicht van Bobbi Brown en ook jij maakt kans om die eervolle titel te winnen. Maar er is nog veel meer te winnen, je maakt kans op:

  • een Pretty Powerful make-up les door een make-up artist van Bobbi Brown
  • een Bobbi Brown make-up pakket t.w.v. EUR 500,00
  • een professionele fotoshoot
  • een trip naar Parijs 
  • een trip naar New York inclusief ontmoeting met Bobbi Brown

Iedereen kan meedoen, hoe oud of jong te ook bent, Bobbi Brown is zeker niet alleen een merk voor jonge meiden, maar zeker ook voor mooie, volwassen vrouwen. Of je nu van Aziatische afkomst bent of misschien wel een heel donkere huid hebt, ook dan kun je heel goed bij Bobbi Brown terecht, de keuze in foundations is bijvoorbeeld legendarisch te noemen.

Ik ben al jaren fan van Bobbi Brown, zelfs lang voordat het merk in Nederland werd verkocht. In maart 2009 werd er een counter geopend in Rotterdam en toen was de make-up artiest van Bobbi Brown helemaal enthousiast toen ze mij zag : "jij bent van dat YouTube filmpje over Bobbi Brown, jij bent een echte fan!", ze had het helemaal goed. Ik geloof dat dit filmpje wel uit 2008 stamt, old skool! Ik ga dan ook zeker meedoen met deze Pretty Powerful wedstrijd die wordt gehouden op de Facebook pagina van Bobbi Brown Nederland, wie weet ben ik wel de gelukkige. 

Maar jij mag/moet natuurlijk ook meedoen, het wordt echt een leuke wedstrijd en bij de verschillende counters van Bobbi Brown zullen ook speciale events worden gehouden in de komende weken, daarover horen jullie zeker meer en ook wij gaan nog iets heel speciaals doen rond deze campagne, maar ook daar doen we nog een beetje geheimzinnig over. Ga nu snel naar Facebook en start de speciale Pretty Powerful app! Je kunt ook op de afbeelding hieronder klikken, dan kom je er direct terecht!


Doen jullie mee? Laat het dan zeker even weten, dan kunnen we op jullie stemmen en natuurlijk vinden we het ook leuk als je op ons (Debbie & Wendy) stemt, wie weet gaan wij de strijd wel met elkaar aan? Hou ook onze Facebook pagina in de gaten de komende dagen voor een leuke Bobbi Brown win-actie!
Deel dit artikel
Back to top