Nieuws

Vier de lente & Pasen samen met Lush - worteltjes voor in bad?

Na de schattig Valentijnscollectie van Lush is het binnenkort tijd voor de vrolijke lente & paas collectie! Net zoals de voorgaande jaren zullen we vanaf 19 maart 2012 weer schattige paaseieren kunnen vinden in de winkels van Lush, natuurlijk niet van chocolade maar wel van gezellig ballistics en bubble bar slices. Ook de moeders worden bij Lush niet overgeslagen, speciaal voor moederdag vinden we nog twee hele mooie cadeautjes, daar kun je zeker mee thuiskomen! En weet je wat, als jouw moeder niet zo''n Lush fan is, dan maak jij ze toch lekker op? *wink*

Bubble bars op stokjes? Jawel, Lush heeft daar opnieuw voor gekozen en eerlijk is eerlijk, het ziet er wel heel schattig uit. Vind jij de Bubble Bar slices van Lush altijd nogal aan de prijs, dan is dit misschien de oplossing, roer even met de bubble bars door het warme badwater, laat ze drogen en je kunt er zeker een paar keer gebruik van maken (volgens Lush wel zes keer, maar dan ben je volgens mij wel erg zuinig).

Er zijn 4 variaties, waaronder één verrassende:

  • TULPEN UIT AMSTERDAM EUR 8,95 (veganistisch) deze bubble bar is geparfumeerd met een chocolade- en sinaasappelgeur, met een frisse touch van lichte grapefruit en bergamot olie, de sensuele cacao en tonka zorgen voor warmte.
  • BUBBLE BLOOM  EUR 8,95 (veganistisch) een bubble bar in de vorm van een bloem, die is geparfumeerd met een spannende mix van sinaasappel, limoen en jeneverbesse en een vleugje versgemaaid gras *hatsjoe*
  • MADAME BUTTERFLY EUR 8,95 (veganistisch) de bubble bar in de vorm van een vrolijke roze vlinder laat je badwater en huid heerlijk geuren naar rose absolute, rozenolie, een vleugje limoen en Egyptische geranium zorgen voor een gezonde huid, samen met de voedende cacao en shea boter. 
  • THE WASHING UP FAIRY EUR 6,95 (veganistisch) Let op, met deze bubble bar was je jouw lijf niet, maar de afwas!! Afwassen is vanaf nu leuk, koop een Washing Up fairy voor jouw moeder en beloof dat je in elk geval de afwas doet totdat deze op is, een topcadeau! Onze vrolijke afwasfee is héél zacht voor je handen, maar onverbiddelijk voor vuile borden en kopjes!

FLOWERS TO THE PEOPLE  EUR 54,95

(veganistisch) met daarin de volgende producten: Pop In The Bath Bubble Bar, Tulpen Uit Amsterdam en Madame Butterfly herbruikbare Bubble Bars, Butterball Ballistic, Think Pink Bath Ballistic, You’ve Been Mangoed Luxury Bath Melt en Amandopondo Bubble Bar.

MAMMA MIA EUR 37,95 - Met daarin een heerlijke selectie handverzorgingsproducten: Putty for your hands, Tiny Hands Hand Serum, Lemony Flutter Cuticle Butter trial size, Ro’s Argan Body Conditioner 45g, Sultana of Soap en The Washing Up Fairy. Dit cadeau is verkrijgbaar vanaf 30 april. 

Jullie zagen de nieuwe Putty for your hands (EUR 9,95 voor 100 gram) al even staan tussen de producten, maar wat is dat nu precies? Een reinigingsproduct voor de handen, dat zeer zacht is voor de droge & ruwe handen en toch goed reinigt. Er zit bijvoorbeeld sheaboter, korenbloem en talk in, samen met de anti-septische olien die ook in Fresh Farmacy zitten. Bewaar een stuk bij de gootsteen, voor als je handen een beetje TLC nodig hebben. 

Op 19 maart 2012 zal de Lush paascollectie ook in de winkels verschijnen, paaseieren in overvloed, maar nu ook gezellig worteltjes voor Mr. Paashaas en een schattige Furoshiki!

The carrot bubble bar EUR 8,95 - opnieuw een herbruikbare bubble bar, die verrassend genoeg niet naar worteltjes ruikt, maar wel naar fruiige oliën zoals buchu, citroen en bergamot. 

The Immaculate eggception in twee varianten EUR 12,95 - een mega bath ballistic in 3 delen, die je natuurlijk ook los van elkaar kunt gebruiken, In de twee helften van het ei vind je een schattig kuikentje of mini-haasje. De geur van de twee varianten is identiek met zwoele ylang-ylang, frisse grapefruit en een tikje zoete vanille absolute. 

Hoppy Easter EUR 19,95 - geheel in stijl verpakt in een paashaas furoshiki is dit cadeautje voor in het bad, ideaal om te geven op eerste paasdag.


Fluffy egg bath ballistic EUR 5,95 - de bekende zoete "snowfairy" geur is er ook in een speciale paas bath ballistic, mierzoet is deze en vooral heerlijk roze! 

Chick knot wrap EUR 3,95 - de furoshiki''s van Lush zijn kleine doeken, gemaakt van recyclbare materialen in heel veel kleuren, in dit schattige kuikentje kun je jouw Lush spulletjes laten verpakken, zo kun je ook zelf een ideaal cadeautje samenstellen! Deze manier van verpakken is natuurlijk zeer milieuvriendelijk en je kunt de furoshiki meerdere maken gebruiken (wel andere spulletjes erin doen dan natuurlijk)

Je zult deze producten allemaal vanaf 19 maart 2012 vinden in de winkels van Lush, alsook in de webshop van Lush. Wil je weten waar je een filiaal van Lush kunt vinden, kijk dan even op hun website, daar staan alle adressen op. De lente & paasproducten zijn zoals altijd slechts tijdelijk verkrijgbaar, wil je iets echt niet mislopen, zorg dan dat je tijdig bestelt of even gaat shoppen! www.lush.nl

Wat is jouw favoriete Lush product eigenlijk? Is er nog een product van vroeger dat je ooit eens zou willen terugzien?

Deel dit artikel
Back to top