Nagel & Handen

W.I.C. by Herome Frankrijk collectie - lente 2012

Ieder seizoen kiest W.I.C. by Herôme voor een ander land waar ze zich door laten inspireren voor hun tijdelijke nagellakcollectie. Dit voorjaar koos Herôme voor het mooie Frankrijk, natuurlijk een "Parijs" nagellakje was er allang, maar nu krijgen ook steden als Marseille, Lyon, Bordeaux en Toulouse hun eigen nagellakje. Ik heb de lakjes voor jullie geswatcht, kijken jullie snel even mee?

v.l.n.r. La Rochelle, Bordeaux en Lyon
v.l.n.r. Marseille, Lille en Toulouse

Op naar de swatches van de zes kleurtjes, alle kleuren zijn in twee laagjes aangebracht, ze lakken allemaal probleemloos. Lille is een tikje aan de dikke kant, breng dus geen te dikke laag aan, maar veeg het kwastje even goed af voordat je een laagje opbrengt.

W.I.C. by Herôme Bordeaux (166)
W.I.C. by Herôme Lyon (167)
W.I.C. by Herôme Marseille (168)
W.I.C. by Herôme Lille (169)

W.I.C. by Herôme La Rochelle (170)
W.I.C. by Herôme Toulouse (171)

Mooie kleurtjes, allemaal vrij opvallend en glamourous door de fijne glitters in de lakjes (m.u.v. Bordeaux en Lyon uiteraard. De kleuren zijn wel wat donker voor een lentecollectie, zelfs met het Franse thema had W.I.C. by Herôme best wat frissere kleuren kunnen kiezen. Maar goed, dat is best een beetje erg kritisch van mijn kant, tenslotte zijn de kleuren mooi, de lakjes lakken bijzonder prettig en de houdbaarheid is prima, eigenlijk helemaal niets mis mee!
Mijn favoriet is eigenlijk de warme roze kleur Lyon en dat te bedenken dat ik helemaal niet van roze hou.....hmmm, misschien verander ik langzaam toch wel van gedachten? Marseille is trouwens ook een beauty, komt wel een tikje in de buurt van Chanel Peridot, maar het geen exacte dupe! (heb ik gecheckt!)

De lakjes van W.I.C. by Herôme kosten EUR 7,50 per stuk, je kunt er altijd 2 aanschaffen voor EUR 12,50 en dat maakt het net even wat leuker om er direct twee mee te nemen natuurlijk. Je vindt de lakjes van W.I.C. by Herôme o.a. bij de filialen van Parfumerie Douglas, bij verschillende drogisterijen en natuurlijk hun eigen webshop op http://www.herome.nl

Welke van de Franse lakjes vind jij het leukste? 

Deel dit artikel
Back to top