Nieuws

Wij zijn fan! Marc Jacobs Splash 2012 - nu in kleinere verpakkingen!

Iedere zomer kunnen wij er weer vrolijk van worden, de Splashes van Marc Jacobs! Frisse zomergeuren in vrolijke zomerse kleuren die je kunt gebruiken als lichte eau de toilette of bodyspray/splash. Inmiddels heb ik al aardig van versies in mijn kast staan, want de flessen waren zo waanzinnig groot, die kreeg je met geen mogelijkheid op. Maar daar heeft Marc wat aan gedaan, de nieuwe Splashes van dit jaar zijn te koop in een kleinere fles. Kijken jullie even mee naar de drie "nieuwe" varianten?

De Marc Jacobs Splashes bevatten nu "maar" 100 ml tegenover de enorme fles van 300 ml die je eerder kon kopen. De prijs is natuurlijk ook aangepast en dat maakt het net iets leuker om één van de splashes te kopen.

Rain is een bekende geur voor de echte Marc Jacobs fan, deze bestseller is op veler verzoek terug in de collectie. De geur laat zich omschrijven als verfrissend en puur, de geur die achterblijft na een regenbui in een tropische woud. Een heerlijke zomerse geur die doet denken aan versgemaaid gras, zomerse aardbeiden, mandarijnen en tropisch wordt door passiebloem en witte orchidee. Maar wees gerust, Rain is niet zoet, maar wel fris en licht fruitig

Kumquat is een heel klein, aromatisch citrusvruchtje die de naam geeft aan deze vrolijk oranje gekleurde splash. De geur laat zich omschrijven als zonnig en vrolijk, om het moment dat je deze vrolijke geur opspuit krijg je direct energie, een bekend fenomeen bij citrusgeuren. De geurnoten maken je in elk geval direct vrolijk, mandarijnen, bergamot, sinaasappelschil, kumquat, jasmijn & tijgerorchidee.

Ga je liever voor een iets zwoelere geur? Dan moet je zeker even ruiken aan Hibiscus, een bloemige fruitige geur  die net iets vrouwelijker is dan de andere twee. De geurnoten zijn frambozen, mandarijnen, pioenrozen, hibiscus, roze fresia en de ultieme tropische geursensatie de tiare bloem. 

De Marc Jacobs Splash in de varianten Rain, Kumquat en Hibiscus zullen vanaf april 2012 in de winkels te vinden zijn. Zoals ik al vertelde niet meer in de grote 300 ml flessen, maar in meer handzame vierkante flacons van 100 ml, de adviesprijs is EUR 45,00. De geuren zijn in principe geschikt voor zowel mannen als vrouwen, zeker Rain is een geur die mannen ook erg lekker vinden.

Ken jij de Splashes van Marc Jacobs al?

Deel dit artikel
Back to top