Nagel & Handen

Review & swatches - Orly Cool Romance Collectie

Bewonderen, verlangen en ontluikende schoonheid. Dit zijn trefwoorden die de Orly Cool Romance lentecollectie zouden kunnen omschrijven. Deze interessante collectie bevat zes nagellakken met verschillende finishes en een bijzonder mooie kleurvariatie. Ik vind de promo afbeelding van deze collectie enorm mooi:
Vooropgesteld moet ik jullie toch even vertellen dat ik bijzonder gecharmeerd ben van de nagellakjes van Orly. De kwaliteit is enorm goed. Dan heb ik het niet alleen maar over de houdbaarheid van de nagellakken. Ook de brush en het feit dat vrijwel alle nagellakken in twee laagjes dekken helpen daar behoorlijk aan mee.

Het leuke aan de Cool romance collectie is eigenlijk dat er voor iedereen wel een kleurtje tussen zit dat bij je past. In veel gevallen blijft het niet bij een kleurtje, dat zal je hieronder al snel concluderen. Kortom, genoeg gepraat, we gaan de zes kleurtjes bekijken:

Ik maak er inmiddels een behoorlijke gewoonte van om met mijn favoriet te beginnen, zo ook vandaag. Alhoewel, het is eigenlijk behoorlijk moeilijk om een favoriet te kiezen. Ik ga voor Jealous Much: dit is een mooie, heldere mint groene nagellak met crème finish. Deze droeg ik nog niet zo lang geleden tijdens een workshop met Beautyscene lezeressen en zij waren allemaal behoorlijk enthousiast over deze mooie tint!


Ook Prelude to Kiss is een schot in de roos. Deze zalm kleurige crème nagellak maakt de handen niet bleek en is zo fleurig dat je jezelf direct een paar maanden de toekomst in transformeert. De kleur doet mij denken aan pastels, macarons en een gezellige zondagmiddag op een terrasje in de lentezon.


Faint of Heart is een midden antraciet kleurige nagellak met een zeer subtiele donker grijze microglitter. De tint heeft een bruine ondertoon en dat maakt deze Cool Romance collectie variant enorm draagbaar. Ik ben dol op grijze nagellakken en deze is een uitermate goede en warme variant die niet mag ontbreken in jouw nagellakstash.


Ben jij dol op taupe kleurige nagellakken? Dan is Youre Blushing vast een kleurtje dat jou gelukkig gaat maken. De nagellak heeft een crème finish en oogt lekker chique. Taupe is zo’n kleur die je eigenlijk overal bij kan dragen en dat is vooral tijdens drukke tijden of op de werkvloer enorm handig.


Roze nagellak mag natuurlijk niet ontbreken in een collectie die het woordje romance bevat. Artificial Sweetener is een midden roze nagellak met shimmer. De nagellak neigt een beetje naar oud roze en heeft een koele ondertoon. De shimmer is subtiel en zorgt voor een sprankeling op jouw nagels.
Ik ben altijd blij met een stoere “rock chick” nagellak. Steel Your Heart is daarom behoorlijk om mijn lijf geschreven. De grijze nagellak bevat een metallic twist en een zilveren micro shimmer die doet denken aan kwik. Like it!


De nagelakken (EUR 12,95 per stuk) uit de Cool Romance collectie zijn vrij van DBP, formaldehyde en tolueen. De complete collectie is te vinden en te bestellen via http://www.bransus.eu/. Hier vind  je ook een minisetje (EUR 24,95 per set) met de kleuren: Prelude to Kiss, Faint of Heart, Jealous Much en Youre Blushing.

Ik ben benieuwd welke kleur jullie voorkeur heeft! Is het de mooie mintgroene Jealous Much? Of ga je voor de Prelude to Kiss variant? Misschien ben je wel gecharmeerd van meerdere kleurtjes! Kortom, vertel het ons!

Deel dit artikel
Back to top