Nagel & Handen

Nieuw - Essence Nail colour 3 swatches

Kijken jullie er ook al naar uit, de nieuwe producten in de schappen van Essence & Catrice? Als ik de reactie''s lees op de verschillende artikelen die we geplaatst hebben, dan hoef ik het eigenlijk niet eens te vragen! Natuurlijk willen jullie de nieuwe producten dan ook z.s.m. zien! En dat komt goed uit, wij hebben het merendeel van de nieuwe producten binnengekregen en ook in de winkels komen de producten de schappen in. Vandaag hebben we de swatches van de nieuwe dubbele nagellakjes van Essence, de Nail Colour 3. Kijken jullie mee?

Jullie kennen deze nagellakjes misschien wel uit de Essence Circus Circus collectie? De nagellakjes bestaan uit twee kleuren nagellak, de een dekkende kleur en een glitter of holografische lak. Je kunt de lakjes natuurlijk apart van elkaar gebruiken, maar de glitter of holo lak is natuurlijk ook zeer geschikt om over de dekkende lak te dragen.

Op de foto zie je vijf van de zes Essence Nail Colour 3 lakjes, er is een oranje versie die nog niet binnen was, die zie je ook niet terug in de swatches hieronder, maar alle andere kleuren natuurlijk wel. Ik heb de nagellakjes apart van elkaar geswatcht (elk twee laagjes) en op de middelste vinger de dekkende laag als basis gebruikt en daarover heen de glitter of holo nagellak aangebracht, ik heb geen topcoat gebruikt.

01 Midnight date

02 Shopping trip in Soho (beide lakjes zijn al behoorlijk dekkend, samen gebruiken is niet echt heel mooi)

04 A walk in the park

05 Boys are back in town

06 Ticket to the show
Wat zijn ze leuk! En dat voor maar EUR 2,89, geen geld voor een leuke combinatie in zo''n aparte verpakking. De flesjes zijn van glas en daardoor wegen de Nail colour 3 lakjes best zwaar, nadeel is wel dat je de dop de lakjes niet even kunt laten open staan als je aan het lakken bent, je moet de dop altijd dichtschroeven omdat anders het flesje omkiept. Geen ramp natuurlijk, maar een tikje lastig! Oh ja, het lakken gaat eigenlijk heel eenvoudig met de (toch wel) zware dop, knap gedaan van Essence.

De Essence nail colour 3 nagellakjes horen thuis in het vaste Essence Nail art assortiment, dat houdt in dat je ze niet in ieder filiaal van het Kruidvat kunt vinden, maar vooral in de wat grotere filialen. De lakjes blijven deel uitmaken van het vaste assortiment, dus rennen naar het Kruidvat hoeft niet persé, ze komen als ze uitverkocht zijn vanzelf weer binnen. Het nieuwe assortiment komt vanaf deze maand in de winkels, op sommige plaatsen zijn ze al gesignaleerd!

Welke van deze vijf staat er op jouw wish/shoplist? Vind jij trouwens ook dat er het Essence nail art assortiment in veel meer winkels verkocht moet worden?
?>
Deel dit artikel
Back to top