Nagel & Handen

NOTD - Nubar Blueberry (Jellybeans collectie)

De leuke en vooral fleurige Nubar Jellybeans collectie is gearriveerd in Nederland. Binnenkort verschijnt er bij ons natuurlijk een artikel waarin jullie alle kleurtjes kunnen bekijken maar vandaag wil ik jullie alvast een voorproefje geven in de vorm van de blauwe Blueberry nagellak!

Ik ben dol op Jelly Beans. Dat is op zich niet heel verstandig want de kleine snoepjes zijn suiker-bommetjes! Daarnaast staat ieder snoepje voor 4 kcal.. Gelukkig is er een gezond alternatief in de vorm van de Nubar Jellybeans nagellakcollectie. Deze achtkoppige collectie bevat een meer dan leuke selectie nagellakken in vrolijke kleuren die zorgen voor een glimlach op jouw gezicht.

Hieronder zien jullie de mooie helderblauwe Blueberry nagellak. De nagellak heeft een crème finish en geeft een prima dekking in twee dunne laagjes. Deze tint valt lekker op en is behoorlijk draagbaar, vooral in combinatie met jeans, zwart en grijs.

 
   


Toasted Marshmallow, Lemon, Kiwi en Blue Raspberry
Blueberry, Grape, Cherry en Strawberry
 
Je vindt de lakjes voor EUR 8,50 per stuk bij Nailpolishfashion. Met code: BEAUTYSCENE ontvang je 10% korting op jouw volledige bestelling excl. verzendkosten.
Deel dit artikel
Back to top