Algemeen

Sunday discussion - pijn is fijn! Alles om huidveroudering te stoppen!

Dames (en heren), ik moet eraan gaan geloven, de huidveroudering heeft zover toegeslagen dat het niet meer voldoende is om deze pijnloos te bestrijden. Creme''s, serums, maskers en andere wondermiddeltjes zullen niet meer voldoende zijn, we gaan over tot het zwaardere geschut....waarbij een klein beetje pijn toch wel te verwachten is. Maar ja, pijn is fijn toch? En ik doe er natuurlijk alles voor om van die rimpeltjes, vlekjes en andere problemen af te komen. Wat vinden jullie daar eigenlijk van?

Natuurlijk blijf ik trouw doorsmeren met de meest heerlijke huidverzorgingsproducten, tenslotte moet ikjullie natuurlijk wel reviews blijven voorschotelen en daarnaast blijf ik toch wel geloven in een goede huidverzorging. Maar ik ga nu ook een stapje verder, een stap die ik zolang mogelijk heb uitgesteld.

Nee, ik stap nog geen kliniek binnen om mij door een plastische chirurg of dermatoloog te laten behandelen, die stap gaat mij op mijn 41e toch nog een beetje te ver. Ik ga eerst zelf aan de slag, op aanraden van een aantal dames die er verstand van hebben. Allereerst ga ik aan de slag met de RéAura van Philips (EUR 899,000, een laserapparaat dat je veilig thuis kunt gebruiken en toch zeer goede resultaten schijnt te geven.

Het pakt rimpeltjes, oneffenheden en pigmentvlekken aan, gewoon in de comfort van mijn eigen huis. En volgens mij is dat maar goed ook, want de behandeling schijnt niet helemaal pijnloos te zijn en ook het resultaat na gebruik is niet direct fraai (rode vlekken etc). Tja, ik ben niet bang voor pijn, maar ik kijk er ook weer niet echt naar uit, gelukkig heb ik altijd een stok achter de deur....ik moet mijn ervaringen natuurlijk wel delen met jullie.

Maar mocht dat toch niet zo mijn ding zijn of geen goede resultaten bieden, dan kunnen we nog overstappen naar "needling", met een rollertje met hele kleine titanium naaldjes van Medik8 over de huid rollen waardoor er kleine gaatjes ontstaan. Op de "gerolde" huid breng je vervolgens een zeer geconcentreerd Medik8 serum aan, dat volgens zeggen hierdoor dieper in de huid dringt waar het direct aan de gang kan gaan waar het nodig is. 

Geloof mij maar als ik zeg dat dit echt niet pijnloos is! De naaldjes zijn heel klein, maar je voelt ze echt wel, zeker als je rolt over een dunne huid zoals rond de ogen. Een rode huid, met ienieminie gaatjes is het gevolg en dat duurt best een dagje totdat alles weer "normaal" is.

Ik schuif het testen van deze producten al een tijdje voor mij uit, maar ik vind dat ik er toch maar aan moet geloven, wie weet zorgen ze wel voor een geweldig resultaat en heb ik nadien spijt dat ik er niet eerder mee begonnen ben? Maar het kan ook pijnloos, heb ik deze week nog ervaren, ik heb deze Medik8 Prefix Infin82nd generation injection-free gel (EUR 79,95) gebruikt op mijn fronsrimpels op mijn voorhoofd en guess what? Helemaal pijnloos verdwenen de rimpels als sneeuw voor de zon, dat was toch wel bijzonder om te zien!

Verkoopinformatie van de producten van Medik8 vind je hier.

Zou ik dan toch nog maar even wachten met testen van de RéAura en de Medik8 Dermastamp & roller? Wat vinden jullie eigenlijk van deze producten die je thuis kunt gebruiken, maar toch net iets verder gaan dan reguliere huidverzorging? Heb je er misschien ervaring mee? Zou jij, als de tijd daar is, ook overgaan op dit soort pijnlijke behandelmethodes om de huidveroudering te stoppen?

Deel dit artikel
Back to top