Nieuws

Suki by Dany Diop Cosmetics

De sympathieke Dany Diop werd in Parijs opgeleid tot epidemioloog, wellicht heb je zijn column in Santé weleens gelezen? De afgelopen twaalf jaar werkte hij in Nederland, sinds kort heeft hij zijn eigen schoonheidssalon aan de Spiegelgracht in Amsterdam. Dany gebruikt in zijn luxe salon veelal unieke producten die afkomstig zijn van kleinschalige ‘groene’ bedrijven. Lees snel verder voor meer informatie en een korte review van heerlijke Suki producten.

De zorgvuldig samengestelde behandelingen van Dany worden toegespitst op de eigenschappen en omstandigheden van elke individuele huid. De behandelingen stimuleren de zelfregulerende werking van de huid. Om deze reden begint iedere behandeling met een intake-gesprek en een huiddiagnose. Vervolgens wordt er een programma samengesteld, dat bestaat uit een behandeling en een gezichtsmassage die samen zorgen voor een stralende huid.
Een van de merken die wordt gebruikt in de salon is Suki. De filosofie van Suki “Know your beauty” klinkt mij als muziek in de oren. Accepteer en respecteer jezelf compleet en zorg ervoor dat je door middel van eerlijke en complete informatie op het gebied van huidverzorging kunt kiezen voor de juiste producten.

De producten van Suki zijn 100% zuiver, biologisch en het verpakkingsmateriaal is milieuvriendelijk. Het assortiment gezichtsverzorgingsproducten is ruim en zou in de basis verdeeld kunnen worden in reinigen, tonen, moisturizen en benodigde extra’s. Overigens vind je in het assortiment ook een lichaamsverzorgingslijn en haarverzorgingsproducten.
 
Een van mijn favorieten is de Suki Exfoliate Foaming Cleanser. Deze exfoliant op basis van natuurlijke AHA stimuleert de celvernieuwing om tekenen van vroegtijdige veroudering te voorkomen en vermindert fijne lijntjes en diepe rimpels. Ook de Suki Balancing Day Lotion is een heerlijk vetvrij product dat de huid hydrateert, kalmeert en verzacht. Natuurlijk salicylzuur en natuurlijk retinol helpen tekenen van vroegtijdige veroudering voorkomen en acne te behandelen.

De producten van Suki zijn verkrijgbaar bij Dany Diop Cosmetics aan de Spiegelgracht nummer 6 te Amsterdam. Telefoonnummer 020-6263520. Meer informatie over de producten en de interessante behandelingen vind je op http://www.danydiop.nl/.

Het Remodeling face-apparaat klinkt behoorlijk spannend, zal ik binnenkort eens een afspraak maken?

Deel dit artikel
Back to top