Nieuws

Bobbi Brown Rose Gold collectie - februari 2012

Achter de nieuwe Rose Gold collectie van Bobbi Brown zit een romantisch verhaal, Bobbi Brown liet zich namelijk inspireren door haar rosé-gouden trouwring. De Rose Gold collectie is een prachtige overgangscollectie tussen de winter en zomer make-up collecties, mooie flatterende tinten die perfect staan op de ietwat bleke toetjes die we inmiddels hebben. Twee mooie Shimmer bricks maken de collectie voor mij persoonlijk heel interessant, ik ben er namelijk gek op, jullie ook?

Shimmer brick compact EUR 45,00 in de varianten Rose Gold en Wilde Rose (limited editions)
Deze prachtige highlighters breng je bijvoorbeeld aan op de wangen, over een blush heen, voor een prachtige glow die van binnenuit lijkt te komen. De strepen in de shimmerbrick kun je afzonderlijk ook heel goed gebruiken als mooie glanzende oogschaduws. Deze shimmer bricks worden handgemaakt in Italië en zijn echt bijzonder fijn in gebruik!
Rich lip color SPF 12 lipsticks EUR 24,00 in 6 nieuwe tinten 

Miami Coral, Wild Rose, Nude rose, Beige Gold, Pink Peony & Lilac (volgorde onder voorbehoud)

Rich color gloss EUR 23,00 in 4 nieuwe tinten

Een prettig dekkende lipgloss met het verzorgende gevoel van een lipbalm, de kleuren zijn weer net iets sprekender en passen prima bij de lente die er vast snel aankomt.

van boven naar beneden : Pink sorbet, Angel pink, Rose gold & Pink cocoa
Bobbi Brown heeft ook nog een filmpje gemaakt over deze collectie, ik vind het altijd heel leuk om in dit soort filmpjes tips en trucs op te doen. Zo vertelt Bobbi in de video dat een donkere eyeliner in deze look toch wel een must is, daar ben ik het helemaal mee eens, ze gebruikt dan ook nog eens mijn favoriete Bobbi Brown eyeliner : Caviar!

De Bobbi Brown Rose Gold collectie zal vanaf deze week waarschijnlijk te vinden zijn bij de verschillende verkooppunten van Bobbi Brown. Je vindt de Bobbi Brown counters o.a. in de Bijenkorf Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Maar ook in verschillende filialen van Parfumerie Douglas vind je Bobi Brown counters o.a. in Laren, Rotterdam, Amsterdam, Arnhem en Zwolle.

Heb je inmiddels al meegedaan aan de geweldige Pretty Powerful wedstrijd op de Facebook pagina van Bobbi Brown Nederland? Snel doen hoor, je maakt kans op geweldige prijzen! Mocht je niet willen meedoen, dan kun je bijvoorbeeld ook even stemmen op Debbie of Wendy. Binnenkort nog meer leuk nieuws over Bobbi Brown.....hoor ik daar workshop?
Deel dit artikel
Back to top