Reviews

LOOkX Trendcollectie Spring / Summer 2012

De LOOkX Trendcollectie Spring / Summer 2012 draait dit jaar om twee verschillende looks. Allereerst is dat de ‘Aqua Power’ die zich kenmerkt door een mix van helder blauw en pastelpaarstinten. Bij de tweede look ‘Earth & Nature’ zien we vooral Zacht roze, lime en grijze tinten terug. Uiteraard kun je de twee looks uitermate goed met elkaar combineren.

De Aqua Power look is gebaseerd op een frisse mix van helderblauw en pastelpaars. Deze look is bij uitstek geschikt in combinatie met een gekleurde jeans, jumpsuits en wittinten. De limited edition eyeshadows (EUR 7,55 per stuk) zijn verkrijgbaar in Aqua (kleur 200) en Purplepink (kleur 201).Deze eyeshadows kun je prima opbouwen van een lichte pastellook voor overdag tot een meer heftige look tijdens de avonduren.


V.l.n.r.: Lime, Purplepink, Greypink en Aqua
 

De limited edition High Shine Pigmentation Rose (kleur 30) lipgloss (EUR 17,95) zorgt voor een natuurlijke oude roze tint op de lippen. De lipgloss bevat een mooi en lekker zomers gouden glansje en heeft een uitstekende houdbaarheid. Wil je echte opvallen kies dan voor de nieuwe Hydraterende Lipstick (EUR 15,50) in Happypink (kleur 50). Deze zal zorgen voor een flinke dosis aandacht!


Links: Organgefruit, rechts: Hapypink
V.l.n.r: Peach, Rose, Happypink en Orangefruit

Dan zijn er natuurlijk ook nog de producten die samen de Earth & Naturelook creëren. Dit is een meer romantische look die uitstekend past bij fladderende jurkjes, rokjes, shorts en wapperende manen. Net zoals bij alle eyeshadows (EUR 7,95 per stuk) uit het LOOkX assortiment kun je ook Lime (kleur 202) en Greypink (kleur 203) droog of vochtig aanbrengen. Wanneer je kiest voor de laatste optie dan zal de pigmentatie van de eyeshadow sterker zijn.

De limited edition High Shine Pigmentation Peach (kleur31) Gloss (EUR17,95) is wonderschoon. Net als de roze versie uit de Aqua Power look, haalt het product de natuurlijke kleur van je eigen lippen naar boven. De Lipstick (EUR 15,50) Orangefruit (kleur 5) is niet alleen prachtig en helemaal hip qua kleur maar bevat ook vochtvasthoudende ingrediënten en verzorgende vitamine E waardoor je je lippen zacht en soepel blijven.

Natuurlijk heb ik een rustige maandagochtend-look gemaakt waarbij ik gebruik heb gemaakt van de Greypink eyeshadow en de Orangefruit lipstick in combinatie met de Peach lipgloss.

De fleurige LOOkX Spring / Summer 2012 Trendcollectie is verkrijgbaar vanaf 1 maart 2012 bij de LOOkX salon en vanaf 28 maart via www.lookx.com.
 

Deel dit artikel
Back to top