Nieuws

Yves Saint Laurent brengt ook crackle nagellak uit - Manucure Couture Les Fauves

"Beter laat dan nooit" moeten de createurs bij Yves Saint Laurent gedacht hebben toen ze hun nieuwste nagellakcreaties ontwikkelden. In maart 2012 verschijnen er namelijk 4 nagellakduo''s met daarin een zwarte crackle topcoat. Crackle.....inmiddels hoef ik jullie natuurlijk niet meer te vertellen wat dat is, we hebben het inmiddels bij vrijwel alle merken wel gezien. Yves Saint Laurent is wel het eerste "high-end" merk dat een crackle nagellak uitbrengt, toch nog een primeur! Kijken jullie even mee?

Niet geheel uniek natuurlijk, maar als je de promotiefoto''s van de lakjes bekijkt, dan word zelfs ik toch wel weer enthousiast. Of zou het toch komen door de prachtige YSL schoenen die ze ongetwijfeld vasthoudt? Heerlijk!

Er komen 4 duo''s uit, verwacht bij Yves Saint Laurent geen gekke of kleurrijke combinatie''s, maar classy combinatie''s van goud, zilver, khaki en taupe met een zwarte crackle topcoat.

Manucure coutures Les Fauves EUR 32,50 per set

Duo no.1 Griffe Dorée
Duo no. 2 Griffe d''argent
Duo no.3 Griffe de Sable

Duo no. 4 Griffe de Jade
De Yves Saint Laurent Manucure Coutures Les Fauves duo''s liggen vanaf maart 2012 in de winkels, niet uniek of vernieuwend dus, maar wel erg mooi. Hoe de kwaliteit van de crackle nagellak is, dat weet ik nog niet, ik heb ze nog niet getest maar wil dat natuurlijk wel doen als jullie nieuwsgierig zijn!

Wat vind jij van de crackle nagellaktrend (die eigenlijk alweer een beetje geweest is)? Ben je nog steeds fan? Of heb je er inmiddels wel een tikje genoeg van? Zou je wel een crackle nagellak van een "high-end" merk kopen?
Deel dit artikel
Back to top