Blogs & Editorial

Nieuwsgierig naar een stukje van mijn badkamer?

Ondanks dat ik een behoorlijk kantoor vol cosmetica tot mijn beschikking heb, sta ik toch iedere ochtend mijzelf op te maken en te fatsoeneren in onze badkamer. Ik weet niet of ik het ooit heb gedaan, maar vandaag laat ik jullie wat foto''s zien van mijn deel van de badkamer. Natuurlijk liggen er ook wel wat make-up spullen....oh, nou ja, misschien wel een beetje veel, toch hoeven jullie Peter van de Vorst niet in te schakelen hoor! Kijken jullie wel even mee?

Tussen de wastafels in staan de producten die ik het meeste gebruik of de producten die ik momenteel aan het testen ben. Even afhankelijk van het soort product test ik een product soms een paar dagen en soms ook wel een paar weken uit, dat ligt er maar net aan. Op de foto zie je bijvoorbeeld een exfoliant van Aveda Botanicals kinetics (EUR 30,00) (heel fijn) en een cleansing oil van Dior (EUR 28,35) (geweldig) die binnenkort voorbij komen in artikelen. In het roze spuitflesje zit trouwens brush cleanser van MAC. Met de zomer in aantocht is het ook weer tijd om verschillende verstevigende body producten te testen, zoals deze lekkere Body Firming cream van Murad (EUR 63,00).

Mijn favoriete nachtcreme van het moment (Twilight cream van KenzoKi EUR 56,79) staat er ook bij, samen met de heerlijke Extra repair moisturizing  Balm van Bobbi Brown (EUR 99,00). Natuurlijk mag de Moroccanoil Oil treatment (EUR 39,95) niet ontbreken en Hope in a jar van Philosophy (EUR 35,96) staat op de nominatie om binnenkort gereviewt te worden, dat is ook echt een aanrader als je een fijne moisturizer zoekt.

Ook getest wordt momenteel de Hydro-dynamic Ultra moisture van Murad (EUR 79,00), een extra hydraterende creme die ook de huidveroudering tegen gaat. Huid-veroudering tegengaan is bij mij niet altijd meer afdoende, daarom gebruik ik iedere avond ook de La Prairie ant-aging neck cream (ook voor mijn decolleté), deze creme verstevigt de dunner wordende huid heel goed. De Tweezerman vergrotende spiegel (EUR 22,50) en de dubbele puntenslijper van NARS zijn eigenlijk al jaren onmisbaar!

Ik ben altijd een tikje slordig en laat mijn gebruikte make-up spullen negen van de tien keer de hele dag liggen, meestal ruim ik ze pas ''s avonds weer op, eigenlijk niet netjes dus! Vandaag gebruikte ik mijn favoriete oogschaduwprimer van Urban Decay, mijn favo mascara van Lancome (Hypnose Doll eyes EUR 29,49), mijn Chanel wimperkruller en de Careblend powder van MAC (EUR 24,00). Er liggen ook twee nieuwe producten van NYC bij, daarover hoor je binnenkort meer!

Mijn meest gebruikte (MAC) kwasten staan in een MAC Hello Kitty bakje, zoals jullie kunnen zien kunnen ze wel weer een wasbeurtje gebruiken!

In de kast staan ook nog producten die ik aan het testen ben, naast mijn "eigen" producten. De meeste producten die hierin staat hebben jullie al eens in een review of artikel gezien, maar een aantal ook nog niet. De Neu Lash moet het wondermiddel zijn om mooiere, langere en dikkere wimpers te krijgen, ik heb het gisteren binnengekregen en natuurlijk direct aan het testen geslagen, nog 4 weken wachten. Dior heeft een nieuw serum voor rond de ogen, de Capture total eyes essential, een mooi product dat ik wel combineer met een hydraterende oogcreme omdat het meer verstevigt dan hydrateert. Daarnaast staat nog een exfoliant die ik getest heb, een fijne met fruitzuren van REN (via skins.nl).

Sinds deze week gebruik ik ''s nachts, naast mijn nachtcreme, dit Dermalogica Overnight serum (vanaf maart 2012 te koop voor EUR 69,00). Het is eigenlijk meer een olie dan een echt serum en het ruikt goddelijk, mijn huid voelt al een aantal dagen zijdezacht als ik wakker wordt.

Inmiddels horen de producten op dit plankje echt tot mijn dagelijkse behoeften, ik ben gek op de MAC Fix+ spray, die ik gebruik om te sprayen op mijn foundationkwast. Het Clinique repairwear laser focus serum (EUR 58,70) is echt geweldig, het repareert de huid als die beschadigd is door de zon en na een aantal weken gebruik ben ik overtuigd, de review volgt snel.

Ik gebruik iedere dag foundation, maar ik wissel nog weleens af tussen mijn favorieten en de foundations die ik "moet" testen. Chanel Perfection Lumière is momenteel één van mijn vaakst gebruikte foundations, samen met die van La Mer (nog net te zien) en die van Tom Ford. Burberry heeft ook een geweldige foundation, maar jammer genoeg heb ik net niet de perfecte kleur, volgende keer even een goede kleur uitzoeken in de winkel!
De L''Oréal Paris LumiMagique foundation heb ik een paar keer goed getest, maar eerlijk gezegd valt die mij tegen. Het resultaat is in eerste instantie heel mooi, glowy en natuurlijk met een goede dekking, maar in de loop van de dag lijkt de foundation wel te verdampen van mijn gezicht en blijft er van de dekking vrijwel niets meer over, echt erg raar!

Zo, nu hebben jullie weer eens een kijkje gekregen in mijn make-up & beauty spulletjes! Het wordt echt tijd dat ik vaker mijn "stash" laat zien aan jullie, daar zijn julie volgens mij best benieuwd naar. Natuurlijk staan vragen vrij, dus stel ze gerust!

Deel dit artikel
Back to top