Nieuws

Spannend nieuwtje! - MAC by REQUEST!

Vandaag hebben wij een behoorlijk spannend MAC nieuwtje voor jullie. MAC gaat namelijk op veler verzoek een aantal producten uit vorige seizoenen terugbrengen. Hierin spelen vooral de MAC fans een grote rol want niemand minder dan jij, ik en de rest van de MAC fans mogen stemmen op hun grote favorieten! MAC By REQUEST!

Geweldig nieuws nietwaar? In maart wordt er een speciale app gelanceerd die Facebook fans kunnen gebruiken om te stemmen op hun favoriete discons en limited life kleuren uit een selectie van 20 topkleuren. De top 5 van winnende kleuren zullen worden geproduceerd en zullen rond augustus 2012 verkrijgbaar zijn.

Daarnaast kan er iedere dag kan er gestemd worden op een selectie van 18 producten. De stemperiode zal 2 weken duren (vanaf maart). De 5 producten met de meeste stemmen zullen dan worden uitgebracht en (alleen) online worden verkocht. De winnende producten zullen worden bekengemaakt en gelanceerd in augustus 2012. Wij weten helaas nog niet of de producten ook in Nederland verkrijgbaar zullen zijn maar wij houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Kortom: Wat spannend! Welke producten moeten er volgens jullie terugkomen?
Deel dit artikel
Back to top