Nagel & Handen

Review & swatches - Nubar Jellybeans collectie

Een paar dagen geleden heb ik jullie een klein voorproefje gegeven van de fleurige Nubar Jellybeans collectie. Deze achtkoppige collectie bevat een selectie van heldere en vrolijke nagellakken waarmee je de lente (en zomer) wel doorkomt. 

Nubar staat al jaren garant voor kwalitatief zeer goede nagellakken. Deze hebben een uitstekende houdbaarheid en geven een prima dekking in veelal twee enkele laagjes. Toen ik de afbeeldingen en swatches aan het maken was die jullie zo meteen gaan bekijken voelde het  een momentje alsof ik in de Jelly Beans hemel was beland.   De helderblauwe Blueberry nagellak hebben jullie al eerder voorbij zien komen. Deze nagellak heeft net zoals alle andere nagellakjes uit deze collectie een crème finish en geeft een prima dekking in twee dunne laagjes.

Blue Raspbery is de lichtblauwe kleur uit de Nubar Jellybeans collectie. De tint neigt een klein beetje naar azuurblauw maar daarvoor bevat deze nagellak toch te veel grijs. Ik draag op deze afbeelding trouwens maar een laagje nagellak en dat is redelijk uitzonderlijk bij het dragen van een licht blauwe nagellak.

De Kiwi nagellak is mijn favoriet. Deze mint groene nagellak heeft een bruine ondertoon en maakt de huid zeker niet bleker. De kleur ademt lente uit en is zo fris en fruitig dat je er spontaan vrolijk van wordt. Must have!
Toasted Marshmallow is een klein beetje een ‘vreemde eend’. Wel een behoorlijk mooie vreemde eend trouwens. De kleur doet mij denken aan karamel, latte macchiato en een knusse zondagmiddag.
Vrolijk Pasen! Dit zou ik gekscherend kunnen zeggen bij het zien van de gele Lemon nagellak. Maar… gelukkig associëren wij nagellakliefhebbers gele nagellakjes allang niet meer met de paasdagen. Deze helder gele nagellak lijkt nog het meest op de schil van een verse citroen. Heel bijzonder!

De Strawberry nagellak doet mij vooral denken aan de kermis. Daar waar ik als kind altijd een suikerspin kreeg die steevast veel te groot was. Denk aan het “suikerspin waar ga je met dat meisje naartoe?” effect. Prachtig!
Grape is een mooie midden paarse nagellak met grijze ondertoon. Dit maakt de nagellak koel en kan daarom de handen een wat bleke uitstraling geven. Zoals jullie op de afbeelding hieronder kunnen zien valt dit erg mee op mijn bleke winterhandjes.
Drie hoeraatjes voor de Cherry nagellak! Ik neig de laatste tijd behoorlijk naar roodtinten met een twist. Deze nagellak is behoorlijk rood. Toch heeft deze versie een zomerse touch waardoor hij net even wat meer sprankeling krijgt in vergelijking tot een reguliere rode nagellak. Enfin, ik ben fan!
Zin in een klein beetje zonneschijn op jouw nagels? Dan zijn de nagellakjes uit de Nubar Jellybeans collectie jou op het lijf geschreven. Je vindt de lakjes voor EUR 8,50 per stuk bij Nailpolishfashion. Met code: BEAUTYSCENE ontvang je 10% korting op jouw volledige bestelling excl. verzendkosten.  

Deel dit artikel
Back to top