Fashion

Win een complete make-over door Shoeby!

De lente staat voor de deur, heerlijk natuurlijk, het is tijd om de winteroutfits in de kast op te bergen, maar ja...wat moet je nu aan? Kun jij wel wat hulp gebruiken om een hippe lentelook te krijgen? Dan hebben wij een unieke kans voor je, wij geven namelijk een complete make-over weg aan één van onze lezers, mogelijk gemaakt door Shoeby en onder leiding van niemand minder dan Leontine Borsato!

Shoeby
Shoeby is jullie waarschijnlijk niet geheel onbekend, deze succesvolle winkelketen heeft inmiddels al meer dan 225 kledingwinkels verspreid door heel Nederland. In deze winkels (en in hun online shop) kun je leuke, fashionable kleding vinden voor mannen, vrouwen en kinderen tegen prettige prijsjes. Bekijk zeker even hun website www.shoeby.nl

Make-over
Op 15 maart 2012 zal er in de nieuwe hotspot van Amsterdam, het spectaculaire Conservatorium Hotel, een bijzonder event plaatsvinden dat gehost wordt door niemand minder dan één van de meest stijlvolle dames van Nederland, Leontine Borsato. Leontine zal deze middag haar eigen styling, make-up & fashion geheimen met de winnaar delen, zij begeleidt de winnaar in de complete make-over, ik denk dat je dan echt wel in goede handen bent! Naast Leontine zal ook haar vriendin, de bekende styliste Danie Bles aanwezig zijn, ongetwijfeld deelt zij ook nog wat stylingstips met de winnares. Leontine & Shoeby zorgen er in elk geval voor dat je met een perfecte lente-outfit de deur uitgaat!
Als beautyliefhebbers zijn jullie natuurlijk vast benieuwd wat er op dat gebied te verwachten valt? Geen zorgen, ook dat is in bijzonder goede handen, haar & make-up zullen worden verzorgd door één van de bekendste kapper/visagisten van Nederland, maar wie...dat is nog even geheim.

Natuurlijk zijn wij van Beautyscene.nl ook aanwezig tijdens dit geweldige event dat plaats vindt in de middag van 15 maart 2012 in Amsterdam, wij maken graag een leuk verslag hoe één van onze lezeressen transformeert tijdens deze geweldige Shoeby make-over door professionals!

Meedoen?
Wil jij kans maken op deze bijzondere make-over door Shoeby? Blokkeer dan donderdag 15 maart 2012 in jouw agenda, want dan vindt het event in de middag plaats in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Daarna moet je zo snel mogelijk het volgende doen:

  • like onze Facebook pagina & volg ons op Twitter
  • stuur een mail met foto waar je helemaal (van top tot teen) opstaat naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Shoeby make-over
  • stuur in de mail ook gegevens mee over jouw leeftijd, confectie(kleding)maat en schoenmaat, liefst zo uitgebreid mogelijk, vergeet ook jouw contactgegevens & Twitternaam niet!
  • motiveer in de mail uitgebreid waarom je vindt dat juist jij een make-over verdient.
  • wil je iemand anders opgeven (een vriendin, een familielid of een collega?), dan mag dat natuurlijk ook, maar zorg dan wel dat je even polst of zij dat wel echt leuk vindt. Ook dan hebben we een foto nodig en de gegevens over de maten etc.

Meedoen kan t/m 10 maart 2012, de winnares krijgt op 11 maart via een email bericht, hou jouw mailbox op die dag dus goed in de gaten!

Wat een geweldige actie! Hier zou ik het liefst zelf ook aan meedoen, maar ja, dat kan natuurlijk niet. Gelukkig mogen we wel één van onze lezeressen heel blij maken en dat is misschien nog wel leuker! Doen jullie mee? Het wordt echt de moeite waard! Wij hebben er zin in!

Deel dit artikel
Back to top