Inspiratie & Tutorials

Wendy's favorieten van februari 2012

Kunnen jullie geloven dat het alweer eind februari is? Wat gaat de tijd toch snel! Enfin, het einde van iedere maand presenteren wij jullie natuurlijk onze favoriete beautyproducten van de afgelopen periode, zo ook vandaag.

De afgelopen maand was voor mij een beetje een ‘in-between’ maand. Zo nu en dan voelde het alsof de lente om het hoekje aan het gluren was maar het kon ook flink koud zijn. Ik kon maar niet beslissen of ik mijn lentegeuren weer tevoorschijn moest halen of het toch maar bij mijn warmere geuren moest houden. Uggs definitief de kast in? Of toch wel lekker ’s avonds in huis? Enfin, jullie begrijpen vast wat ik bedoel. Genoeg gekletst, op naar mijn favorieten.

Zoals jullie hebben kunnen zien heb ik de afgelopen maand flink wat nagellakken voorbij laten komen op mijn nagels. Dan is het natuurlijk meer dan vanzelfsprekend dat ik deze periode ook flink wat nagellakremover heb gebruikt. De White Chocolate Gentle and Nourishing Nail Polish Remover (EUR 17,95 - 250 ml) van Ciaté verzorgt je nagels en nagelriemen zonder deze uit te drogen, ook na het swatchen (en verwijderen) van 20 nagellakjes!

De Kiehls Calendula Toner (EUR 37,50 - 250ml) bevat zoals de naam al doet denken Calendula. De bloemen worden met de hand geplukt aan elk flesje toegevoegd. Ik gebruik de toner ’s avonds na het reinigen van mijn huid en gedurende de ochtend om mijn huid even lekker op te frissen voordat ik mijn serum en dag verzorging aanbreng. De toner bevat geen alcohol, is leuk om te gebruiken, ruikt heerlijk, maakt mijn huid zacht.. Jammer alleen van dat ene nadeel: Mijn fles is bijna leeg! *wink* 

Deze maand vinden jullie drie nagellakken terug in mijn top 10. Het eerste lakje  is afkomstig uit de Blossoming collectie van Color Club. Blushing Rose (EUR 4,95) is een van de liefste, zachtste en mooiste baby roze nagellakjes die ik in mijn bezit heb. Daarnaast zorgt deze nagellak voor een uitstekende dekking in twee laagjes.  

Blueberry en Kiwi zijn beiden afkomstig uit de Nubar Jellybeans collectie (EUR 8,95 per stuk). Kiwi heb ik gekozen omdat het een heerlijke, frisse en warme mint groene  nagellak is waar ik direct vrolijk van word en Blueberry omdat het een wonderschone koninklijk blauwe nagellak is waar we allemaal al jaren op wachten. Eureka!

Ik heb de Lush Ultra Bland (vanaf EUR 9,95 - 45g ) reiniger weer helemaal herontdekt! Deze bevat diep reinigende oliën die vuil en make-up verwijderen. Ingrediënten zoals Pinda-olie, rozenwater, bijenwas en honing houden de huid flexibel en zijn in staat ontstekingen te genezen. De structuur smelt weg op je gezicht, even afwassen en zie daar een soepele, zachte huid. TIP: Droge huid? Dan kun je Ultra Bland ook zo nu en dan als maskertje gebruiken!

De Brown Earth Shealife Mango Butter Body Balm (EUR 9,95 - 100 ml) is fantastisch! Het product bevat sheabutter en ruikt naar verse mango. Ik ken geen enkel product dat zo intens ruikt, alsof er een bordje verse mango’s naast mij klaar staat. Niet alleen mijn neus maar ook mijn huid is dol op deze body butter. Binnenkort meer informatie.  

De Living Nature Lipstick in de kleur Laughter (EUR 20,00) neem ik momenteel overal mee naartoe. De prachtige zacht midden roze hydraterende lipstick geeft mijn lippen een mooie subtiele kleur en droogt deze niet uit. Na het aanbrengen van dit product heb ik zelfs geen lippenbalsem nodig en dat is voor mij echt een unicum!

Ik ben trouwens ook dol op de Make-Up Studio lipgloss (EUR 14,90) in de kleur Sweet Kiss. Deze lipgloss is onderdeel van de leuke Lente trendcollectie 2012 van Make-Up Studio waarover je binnenkort een uitgebreide review kunt lezen. De zeer licht roze bijna transparante lipgloss bevat prachtige roze en holografische microglitters. De substantie geeft een wetlook effect aan de lippen, en daar ben ik dol op!

De Dr. Hauschka Inner Glow lipsticks (EUR 16,95) zijn niet alleen verzorgend en hydraterend maar zorgen ook voor zachte en soepele lippen. De limited edition lipsticks zijn verkrijgbaar in vijf kleuren. Het is behoorlijk moeilijk om een favoriete kleur te bestempelen maar als ik dan echt moet kiezen dan ga ik voor de warm rode Red Quartz variant. 

Wat waren jullie persoonlijke favorieten de afgelopen maand? Zijn er lente producten waar je nieuwsgierig naar bent, of die je net hebt aangeschaft? Vertel het ons, enne.. tot volgende maand!  

Deel dit artikel
Back to top