Nieuws

Nieuws - CK one Color Cosmetics, vanaf herfst 2012 ook in Nederland & België

Fijn nieuws voor make-up fans, vanaf dit najaar zal een nieuw make-up merk in Nederland te koop zijn. CK one color cosmetics is een compleet nieuw merk dat deze week gelanceerd werd in de U.S.A. CK one is een bekend merk, uiteraard opgezet door Calvin Klein als het jonge, trendy merk van zijn hand. We zullen naast de parfums van CK one dit najaar dus ook gloss eyecolors, mascara''s, pure color lipsticks en 3-in-1 face make-up kunnen aanschaffen! Een van de mooie gezichten van de reclame-campagne is "onze" Lara Stone, kijken jullie even mee?

Calvin Klein heeft in het verleden al vaker een cosmeticalijn gehad, maar inmiddels is die alweer een aantal jaren verdwenen. Nu wordt de jongere lijn CK one gekoppeld aan make-up, waarom is dat zo gegaan?
“Het was een natuurlijke ontwikkeling voor ck one, om met zijn achtergrond in geuren, uit te breiden door een decoratieve cosmeticalijn te lanceren,” zegt Tom Murry, President & Chief Executive Officer, Calvin Klein, Inc. “Deze nieuwste uitbreiding geeft de energie en de vrije geest van ck one weer, door frisse en unieke beautyproducten aan te bieden die ideaal zijn voor de moderne jeugdige en onafhankelijke consument.”

De Ck one color cosmetics worden binnenkort gelanceerd in de USA en inmiddels zijn de campagne foto''s bekend geworden, zo kun je een klein beetje een idee krijgen van een deel van de producten en de sfeer die CK one color cosmetics uitdraagt.

Gedurfde, moderne campagnefoto''s geschoten door fotograaf David Sims en voor zijn lens zie je niet de minste modellen bijvoorbeeld : het Nederlandse supermodel Lara Stone; het Britse model/songwriter Ruby Aldridge; het Tanzaniaanse model Herieth Paul; het Australische model Abby Lee Kershaw; het Britse model Eliza Cummings; het Chinese model Fei Fei Zon, het Amerikaanse model Ehren Dorsey en de mannelijke modellen, Viggo Janason, Zweeds kunstenaar, en het Russische model/rapper Yuri Pleskun.

Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen rondom CK one color cosmetics, we moeten in elk geval nog even wachten tot herfst 2012 voordat dit leuke merk ook in Nederland en België te koop zal zijn. 

Deel dit artikel
Back to top