Reviews

Make-up Studio Trend collectie voorjaar/zomer 2012

‘The Great Gatsby’ en de jaren twintig zijn een grote bron van inspiratie voor ontwerpers. De trendcollectie lente/zomer 2012 van het Nederlandse merk Make-up Studio vertaalde deze jaren twintig look in een moderne versie met pasteltinten: Enchanting Temptation! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.
 
De Make-up Studio voorjaar/zomer collectie 2012 bevat een selectie producten die uitermate geschikt zijn om overdag te gebruiken als frisse, zachte look maar ook als mysterieus en verleidelijk gedurende de avonduren.
De Eyeshadow Lumière Duo Mauve Twist (EUR 15,90) bevat twee tinten oogschaduw met een gemêleerde structuur. De lichtpaarse en lichtroze tint kunnen zowel droog als nat worden aangebracht. Wanneer je ervoor kiest om de oogschaduw droog aan te brengen dan zijn de kleuren licht, breng je de oogschaduw vochtig aan dan ontstaat er een diepere kleurintensiteit.
Je kunt jouw look uitstekend intensiveren met de Eyepencil Natural Liner in Purple (EUR 9,50). Dit oogpotlood heeft een fijne structuur en geeft een mooie, dieppaarse lijn die je makkelijk kunt ‘smudgen’ voor een smokey effect.


Voor een wat meer heftige look kun je gebruik maken van de Cream Eyeshadow Green Magic (EUR 14,90) die je met een klein beetje beleid ook als eyeliner kunt gebruiken. Overigens zit deze cream eyeshadow in een zeer opvallende en praktische verpakking. In de dop van deze verpakking vind je namelijk een ingebouwd penseeltje. De structuur van de oogschaduw is romig en de pigmentatie uitstekend.

Make-up Studio selecteerde twee zomerse lipproducten in de vorm van lipgloss (EUR 14,90) voor deze collectie. Beiden zijn absolute voltreffers. De Sweet Kiss lipgloss is een mooi glanzende, transparant roze lipgloss met minuscule glitters. De Summer Breeze lipgloss geeft de lippen kleur, heeft een meer dekkende structuur en zorgt net zoals de Sweet Kiss lipgloss voor een wetlook effect.

V.l.n.r: Green Magic eyeshadow, Purple eyeliner, Eyeshadow Lumière Duo Mauve Twist, Sweet Kiss en Summer Breeze lipglos
  en  
Een van de leukste producten uit de Make-up Studio voorjaar/zomer collectie 2012 is de Bronzing Mousse (EUR 17,90). Deze ‘bouncy’ mousse geeft de huid een sunkissed effect en mag eigenlijk niet ontbreken aan jouw stash. Naast een subtiel tintje zorgt de bronzing mousse ook voor een licht glans/glitter effect dat je kunt aanbrengen als highlighter op de jukbeenderen, op het wenkbrauwbot maar zeker ook op jouw sleutelbeen en decolleté!


Ik heb gekozen voor een zachte look waarbij ik gebruik heb gemaakt van de Eyeshadow Lumière Duo Mauve Twist in combinatie met de Eyepencil Natural Liner in Purple en de Summer Breeze lipgloss. Op m’n jukbeenderen heb ik een klein beetje Bronzing Mousse aangebracht (over m’n rouge) als highlighter. Op deze zorgt het product direct voor een zachte uitstraling.

Kortom: deze collectie is bijzonder bruikbaar! Ik heb de zacht roze Sweet Kiss direct tot persoonlijke favoriet gebombardeerd evenals de Bronzing Mousse.De producten zijn verkrijgbaar bij Back Stage aan de Rozengracht 101-103 in Amsterdam en in de prachtige Make-up Studio Brand Store die je kunt vinden in het Winkelcentrum Binnenhof te Amstelveen. Backstage heeft ook een fijne webshop : webshop.back-stage.nl

Pas op want deze prachtige winkel wordt ook wel de make-up hemel genoemd!

Make-up Studio Brand Store
Winkelcentrum Binnenhof 26
1181 ZH Amstelveen
tel. 020 - 640 39 91

Deel dit artikel
Back to top